Επεισόδια σε Πάτρα και Εξάρχεια στην πορεία για τον Αλέξη Γρηγορόπουλο (pics&vid)
20:16 - 06 Δεκεμβρίου 2019

Ισχυρή είναι η παρουσία της αστυνομίας, με άνδρες των ΜΑΤ να βρίσκονται επί ποδός για την αποφυγή επεισοδίων στις δύο πόλεις, ενώ επιστρατεύτηκαν και drone της αστυνομίας και την καλύτερη επόπτευση.
Επεισόδια σε Πάτρα και Εξάρχεια
«Βροχή» από μολότοφ και φωτοβολίδες πέφτουν αυτή την ώρα στο κέντρο της Πάτρας στην οδό Κορίνιθου, μετά το τέλος της πορείας στη μνήμη του Αλέξανδρου Γρηγορόπουλου.
Οι αντιεξουσιαστές τρέχουν προς το Παράρτημα και τους ακολουθούν οι άνδρες των ΜΑΤ. Προκλήθηκε φωτιά σε μπαλκόνι.
Η κατάσταση είναι αποπνικτική στο κέντρο της πόλης από τις μολότοφ και τα δακρυγόνα με τα οποία απάντησαν οι Αστυνομικοί.
Επεισόδια σημειώθηκαν και στα Εξάρχεια, αφού άγνωστοι επιτέθηκαν στα ΜΑΤ πετώντας μολότοφ στη συμβολή των οδών Ναυαρίνου και Χαριλάου Τρικούπη.
Οι αστυνομικοί των ΜΑΤ απάντησαν κάνοντας χρήση χημικών. Οι αντιεξουσιαστές κατευθύνθηκαν προς την πλατεία.
Πηγή: Πρώτο Θέμα/in.gr
