«Σε εταιρεία συμφερόντων του Σαββίδη ανήκουν οι εγκαταστάσεις της Ξάνθης»

Το κανάλι «One», συμφερόντων Βαγγέλη Μαρινάκη, φέρνει στο φως της δημοσιότητας έγγραφα τα οποία αποδεικνύουν ότι η εταιρεία RFA κυπριακών συμφερόντων (στην οποία ιδιοκτήτης είναι ανιψιός του Ιβάν Σαββίδη), έχει αγοράσει τις εγκαταστάσεις της Ξάνθης μέσω της εταιρείας VIALAND Α.Ε.

Η RFA συνδέεται με όλες τις επιχειρήσεις του Ιβάν Σαββίδη στην Ελλάδα καθώς μέσω αυτής έχει γίνει η εξαγορά της ΣΕΚΑΠ, της Σουρωτής και της PARALOT.

Τα έγγραφα αυτά, επίσης, τα οποία το κανάλι τα θέτει στην διάθεση της δικαιοσύνης, αποδεικνύουν ότι τα χρήματα για την εξαγορά του προπονητικού κέντρου της Ξάνθης εισέπραξαν οι κύριοι Πανόπουλος και Συγγελίδης, οι οποίοι παραμένουν και στο ΔΣ της Ξάνθης αλλά και στο ΔΣ της εταιρείας VIALAND.

Επίσης, άλλο ένα στοιχείο του ρεπορτάζ του «One» που παρατίθεται προς επιβεβαίωση της άρρηκτης σχέσης της ΠΑΕ ΠΑΟΚ με την ΠΑΕ Ξάνθη είναι το γεγονός πως οι κύριοι Πιαλόγλου και Χαλαβαζής, συνεχίζουν να κατέχουν θέσεις προέδρου και διευθύνοντα συμβούλου στις δύο εταιρείες. Εφόσον αυτά που καταγγέλλει το κανάλι ισχύουν, πρόκειται για παραβίαση αθλητικής νομοθεσίας για διπλή ιδιοκτησία ΠΑΕ από τον ίδιο ιδιοκτήτη.

Αξίζει, επίσης, να αναφερθεί πως το ερχόμενο Σάββατο ο ΠΑΟΚ υποδέχεται την Ξάνθη στην Τούμπα για την 13η αγωνιστική της Σούπερ Λίγκας.

Σημειώνεται ότι ο ΣΠΟΡ FM 94,6 επικοινώνησε με τον Άρη Πιαλόγλου, ζητώντας του να τοποθετηθεί σχετικά, ωστόσο εκείνος απάντησε ότι δεν γνωρίζει το θέμα.
 
 
Πηγή:sport-fm.gr

Δειτε Επισης

Ανακοίνωσε ότι ΗΠΑ και ΕΕ κατέληξαν σε εμπορική συμφωνία ο Τράμπ
Αυτοί είναι οι τυχεροί αριθμοί της κλήρωσης του Τζόκερ για τα 16,2 εκατ. ευρώ
Άδειασε το αφήγημα των υπουργών του ο Πρόεδρος-Διαφορετική στάση, παραδοχή παραλείψεων και εκτεθειμένοι Χαρτσιώτης-Παναγιώτου
Απολογήθηκε ο Πρόεδρος, «δεν ανταποκριθήκαμε όπως έπρεπε»-Τα δώδεκα μέτρα που εξήγγειλε στο διάγγελμά του
Φώναζαν «Λευτεριά στην Παλαιστίνη», αλλά όταν τους απάντησαν «Λευτεριά στην Κύπρο» έκοψαν το ρεύμα στην Αμοργό
Ακμάζουν οι απάτες μέσω διαδικτύου-Τρεις καταγγελίες ενώπιον των Αρχών, απέσπασαν 37 χιλιάδες οι επιτήδειοι
Μάχη με τις αναζωπυρώσεις σε Μεσσηνία και Κύθηρα, νέο «112» στην Εύβοια
Η τραγική ιστορία της οικογένειας Γερολέμου που έχασε το σπίτι της από την πυρκαγιά-«Δουλέψαμε, δεν έμεινε τίποτα»
Από το πορτοκαλί στο κίτρινο η προειδοποίηση της Μετεωρολογικής-Στους 41 βαθμούς ο υδράργυρος
Ανακοινώνει μέτρα για τους πυρόπληκτους ο Πρόεδρος, αποζημιώνονται πλήρως-Τα παράπονα και τι συμφωνήθηκε