Άκρως χειμωνιάτικος ο καιρός και σήμερα-Χιόνι, βροχές, παγετός και κρύο

Σήµερα ο καιρός θα είναι µερικώς συννεφιασµένος και παροδικά συννεφιασµένος, µε µεµονωµένες βροχές ή καταιγίδα, καθώς και παροδική χιονόπτωση ή χιονόνερο, στα ψηλότερα ορεινά.
 
Οι άνεµοι θα πνέουν αρχικά κυρίως νοτιοανατολικοί ως νοτιοδυτικοί, ασθενείς, 3 µποφόρ, για να καταστούν, από το µεσηµέρι και µετά, κυρίως νοτιοδυτικοί ως δυτικοί, ασθενείς µέχρι µέτριοι, 3 µε 4 µποφόρ. Η θάλασσα θα είναι λίγο ταραγµένη.
 
Η θερµοκρασία θα ανέλθει γύρω στους 18 βαθµούς στο εσωτερικό και τα παράλια και γύρω στους 5 βαθµούς στα ψηλότερα ορεινά, όπου µέχρι το µεσηµέρι θα υπάρχει τοπικά παγετός.
 
Απόψε ο καιρός θα είναι κυρίως συννεφιασµένος, µε τοπικές βροχές και µεµονωµένες καταιγίδες, κατά διαστήµατα καθώς και χιόνια στα ψηλότερα ορεινά. Τα περισσότερα φαινόµενα αναµένονται κυρίως µετά τα µεσάνυκτα. Οι άνεµοι θα πνέουν νοτιοανατολικοί ως νοτιοδυτικοί, ασθενείς µέχρι µέτριοι, 3 µε 4 µποφόρ, και αργότερα τοπικά ισχυροί, 5 µποφόρ. Η θάλασσα θα είναι αρχικά λίγο ταραγµένη, για να καταστεί σταδιακά µέχρι ταραγµένη και αργότερα, στα δυτικά και τα νότια, ταραγµένη.
 
Η θερµοκρασία θα πέσει γύρω στους 7 βαθµούς στο εσωτερικό, γύρω στους 11 στα δυτικά παράλια, γύρω στους 10 στα υπόλοιπα παράλια και γύρω στο µηδέν στα ψηλότερα ορεινά. Στα ορεινά και στα ψηλότερα ηµιορεινά θα σχηµατιστεί παγετός.
 
Τη ∆ευτέρα ο καιρός θα είναι κυρίως συννεφιασµένος και αναµένονται βροχές, στις περισσότερες περιοχές και µεµονωµένες καταιγίδες, καθώς και χιόνια στα ψηλότερα ορεινά. Αργά τη νύκτα ο καιρός θα σηµειώσει βελτίωση.
 
Την Τρίτη ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος, αλλά τοπικά αυξηµένες νεφώσεις αναµένεται να δώσουν µεµονωµένες βροχές ή και λίγα χιόνια, στις ψηλότερες κορυφές του Τροόδους.
 
Την Τετάρτη ο καιρός θα είναι µερικώς συννεφιασµένος και παροδικά συννεφιασµένος, µε τοπικές βροχές ή καταιγίδα, καθώς και παροδική χιονόπτωση ή χιονόνερο, στα ψηλότερα ορεινά. Η θερµοκρασία θα σηµειώσει µικρή πτώση τη ∆ευτέρα, για να κυµανθεί γύρω στις µέσες κλιµατολογικές τιµές. Την Τρίτη η θερµοκρασία θα σηµειώσει µικρή άνοδο, για να παραµείνει στα ίδια επίπεδα την Τετάρτη. 

Δειτε Επισης

ΒΙΝΤΕΟ: Με τις δέουσες τιμές έφτασε στην Κύπρο το Άγιο Φως
Αυτοί είναι οι μαγικοί αριθμοί του Τζόκερ για τα 3 εκατ. ευρώ
Φτάνει το απόγευμα στην Κύπρο το Άγιο Φως από τα Ιεροσόλυμα
ΒΙΝΤΕΟ: «Ανάστα ο Θεός»-Σείστηκαν οι εκκλησίες με την Πρώτη Ανάσταση
ΒΙΝΤΕΟ: Έκανε το... εκατοστάρι του και φέτος ο πάτερ Ηρακλείδιος στο Παραλίμνι
Καλοκαιρινό σκηνικό ανήμερα Μεγάλου Σαββάτου-Θα φτάσει τους 30 βαθμούς η θερμοκρασία
Αυξάνονται οι εργαζόμενοι στην Κυβέρνηση, οι λιγότεροι στις Δυνάμεις Ασφαλείας-Παραμένουν οι πιέσεις για νοικοκυριά
Τα παθήματα δεν γίνονται μαθήματα-Πολίτες εγκλωβίζονται στις δαιδαλώδεις διαδικασίες και τα λάθη του συστήματος
Προσκύνησαν τον επιτάφιο και αναμένουν ανάσταση στο κατεχόμενο Ριζοκάρπασο (pics&vid)
Η Πρόεδρος της Βουλής έφτιαξε φλαούνες με τη γιαγιά της-«Αναμνήσεις που φυλάμε για πάντα»