Θρίλερ στα Πετράλωνα-Σαρώνουν τη χωματερή για τον 52χρονο που σκότωσε ο βαφτιστικός του

Ψάχνοντας στη χωματερή για να βρουν το τεμαχισμένο σώμα του 52χρονου και συνομιλώντας με τον 21χρονο βαφτισιμιό του, οι αστυνομικοί της Ασφάλειας προσπαθούν να φωτίσουν την τραγική οικογενειακή ιστορία στα Κάτω Πετράλωνα που τις τελευταίες ημέρες εξελίσσεται σε θρίλερ.
 
Ο νεαρός φέρεται να αντιμετωπίζει σοβαρά ψυχολογικά προβλήματα, ενώ ο 52χρονος νονός του που τα τελευταία χρόνια φιλοξενούνταν στο διαμέρισμα των Πετραλώνων όπου διέμενε ο 21χρονος με τη μητέρα του, κυκλοφορούσε ατημέλητος ενώ υπάρχουν μάρτυρες που λένε ότι ήταν συχνά μεθυσμένος. Τα όσα έγιναν τη νύχτα της Παρασκευής μέσα στο φτωχό διαμέρισμα της οδού Πανδώρου προσπαθούν να συνθέσουν οι αξιωματικοί της Ασφάλειας για να λύσουν το μυστήριο.
 
Τα μέχρι στιγμής δεδομένα είναι τα εξής: Στο διαμέρισμα οι αστυνομικοί των Εγκληματολογικών Εργαστηρίων εντόπισαν αίματα. Κάμερα ασφαλείας κατέγραψε τον 21χρονο λίγα λεπτά μετά τα μεσάνυχτα της Παρασκευής να πετάει σε κάδο απορριμμάτων σακούλες που δεν έχει εξακριβωθεί αν πρόκειται για σκουπίδια ή το τεμαχισμένο σώμα του 52χρονου.
 
Ο ίδιος ομολόγησε ότι σκότωσε και τεμάχισε τον νονό του χωρίς όμως να εξηγεί τους λόγους ούτε τον τρόπο που το έκανε. Ο 52χρονος έχει εξαφανισθεί και εδώ και τρεις ημέρες κανένας δεν γνωρίζει που βρίσκεται. Η μητέρα του νεαρού έλεγε σε γείτονες ότι δεν αποκλείει ο γιος της να δολοφόνησε τον νονό του.
 
Ωστόσο, δεν έχει βρεθεί το μαχαίρι ή όποιο άλλο αντικείμενο χρησιμοποίησε ο δράστης για να του πάρει τη ζωή. Σε κανέναν κάδο στην ευρύτερη περιοχή δεν βρέθηκαν ανθρώπινα μέλη που να αποδεικνύουν τα όσα ισχυρίζεται ο βαφτισιμιός, ενώ κανείς δεν άκουσε φασαρία ή είδε περίεργες κινήσεις το βράδυ της Παρασκευής που να κινούν υποψίες. Έτσι, οι αστυνομικοί σαρώνουν τη χωματερή, μήπως βρουν το πτώμα του μεσήλικα ενώ ψάχνουν και άλλες κάμερες ασφαλείας για να αντλήσουν στοιχεία που θα λύσουν το μυστήριο με τον εξαφανισμένο άνδρα.
 
Άνοιξε η γη και τον κατάπιε
Τα τελευταία χρόνια ο 52χρονος φιλοξενούνταν στο διαμέρισμα των Πετραλώνων, όπου διέμενε ο 21χρονος με τη μητέρα του. Μάλιστα συνήθιζε να πηγαίνει καθημερινά σε καφενείο της περιοχής και οι θαμώνες του καταστήματος αναρωτήθηκαν που βρίσκεται, καθώς τις τελευταίες ημέρες είχε εξαφανισθεί και για τον λόγο αυτό χθες το μεσημέρι τηλεφώνησαν στην αστυνομία και ανέφεραν πως κάτι περίεργο έχει συμβεί.
 
«Έλειπε δυο ημέρες, δεν τον είδα χθες πρωί στο μαγαζί, ανησύχησα πήγα και χτύπησα το κουδούνι. Ρώτησα  τον 21χρονο τι συνέβη και μου απάντησε: "αυτός θα κάνει τη ζωή του και εμείς τη δίκη μας". Ρώτησα τη γυναίκα τι συνέβη και μου είπε: "Δεν ξέρω. Μάλλον θα τον σκότωσε"» είπε ο ιδιοκτήτης του καφενείου.
 
Πηγή: Πρώτο Θέμα
 

Δειτε Επισης

Για ένα... κόκκινο φανάρι ξυλοκόπησαν τον 36χρονο μπροστά στο παιδί του στη Θεσσαλονίκη
Σοκάρουν οι μαρτυρίες για τον θάνατο της 47χρονης στην Πάτρα-«Είδα το κεφάλι της κάτω από το φορτηγό»
Καθηγητής-αυτόπτης μάρτυρας περιγράφει τη στιγμή της εισβολής των κουκουλοφόρων-«Δεν έχω ξαναδεί τόση βία»
Νέα ηχητικά ντοκουμέντα για τα Τέμπη-Η συγκλονιστική συνομιλία αστυνομικών λίγο μετά τη σύγκρουση
Εισβολή κουκουλοφόρων σε ελληνικό πανεπιστήμιο Στον νοσοκομείο φοιτητής που χτυπήθηκε με πυροσβεστήρα
«Σήμερα είχαμε παραλαβή»-Πώς ο 59χρονος έστελνε φωτογραφίες και βίντεο στον «στρατολογητή»
Συνελήφθη 59χρονος για κατασκοπεία στην Ελλάδα-Δρούσε για λογαριασμό ρωσικής υπηρεσίας
Κάλεσαν την Πυροσβεστική για φωτιά και με το που έφτασαν τους επιτέθηκαν με πέτρες
Ένοχος για συκοφαντική δυσφήμιση ο Παύλος Πολάκης-Ποινή φυλάκισης 12 μηνών με αναστολή
Την Προεδρία του ΣΑ του ΟΗΕ αναλαμβάνει αύριο η Ελλάδα