Ένας πρώην πράσινος στο στόχαστρο του Άρη Θεσσαλονίκης

Δημοσίευμα από τη στήλη «24ο Ευαγγέλιο» της ελληνικής ιστοσελίδας www.sport24.gr, αναφέρει πως ο πρώην τερματοφύλακας της Ομόνοιας Λαουρέντιου Μπρανέσκου ενδιαφέρει την ομάδα του Άρη Θεσσαλονίκης στην επικείμενη μεταγραφική περίοδο.
 
Θυμίζουμε πως ο Ρουμάνος τερματοφύλακας αγωνίστηκε δανεικός στην Ομόνοια από την Γιουβέντους, πριν από κάποια χρόνια.
 
Αναλυτικά:
 
Γεννημένος πριν απο 25 χρόνια στην Ρουμανία, πριν ακόμη ενηλικιωθεί αποκτήθηκε ως σπουδαίο ταλέντο στην θέση του τερματοφύλακα απο την Γιουβέντους. Στην 7ετία που της ανήκει έχει περάσει ως δανεικός απο διάφορες ομάδες: Βίρτους,  Γιούβε Στάμπια, Χαλάντας, Ομόνοια, Ντιναμό Βουκουρεστίου, Γκόριτσα, Ζαλγκίρις.

Η φετινή σεζόν τον βρίσκει στην Σκωτία για  λογαριασμό της Κιλμάνορκ, με την οποία μετράει συνολικά 22 συμμετοχές9τις 20 στο πρωτάθλημα). Σύμφωνα με τους ίδιους ανθρώπους της Γιουβέντους, πριν απο λίγες ημέρες δέχτηκαν πρόταση απο τον Άρη για τον Μπρανέσκου αφού με ένα ποσό μπορεί να διακοπεί ο δανεισμός του στην Κιλμάρνοκ. Και στο Τορίνο το... συζητάνε αφού ζήτησαν και πήραν πρώτα τις σχετικές πληροφορίες για τον...Άρη.

Απλά να υπενθυμίσω πως ο Αρης δεν ανανεώνει τον Κουέστα, το συμβόλαιο του οποίου λήγει το ερχόμενο καλοκαίρι...

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Δειτε Επισης

Έστειλε συγχαρητήρια επιστολή στην Αννίτα Δημητρίου ο Τασούλας
Παραγοντισμός και αυτοπροβολή στα social media-Τα οργανωτικά προβλήματα του ΑΚΕΛ
Αρχίζει το... παζάρι για τις Επιτροπές-Δύο πόλοι για τις προεδρίες
Οι δεκατρείς που έπεσαν μαχόμενοι για επανεκλογή τους-Τι δηλώνουν στον REPORTER
Σηκώνουν μανίκια οι νέοι βουλευτές-Στόχος οι πολίτες και ο καθαρισμός του Θεσμού
Οι... διαβολοβδομάδες που βύθισαν ΑΚΕΛ και ΔΗΚΟ στη δίνη της εσωστρέφειας
Οι Κοινοβουλευτικές Επιτροπές η επόμενη μάχη μικρών και μεγάλων στη Βουλή
Στην αντεπίθεση η ΔΗΠΑ-«Γνώριζαν όλοι για την πρόταση, κάποιοι έκαναν άλλες σκέψεις»
Επιβεβαιώνουν το ρήγμα στη σχέση τους ΔΗΚΟ και ΑΚΕΛ-Μπηχτές και αλληλοκαρφώματα
Ο μακροβιότερος πρόεδρος της Βουλής, η εκλογή θρίλερ και το ρεκόρ υποψηφιότητας