Tι έδειξε η νεκροτομή στη σορό του άτυχου Γιώργου που ξεψύχησε στην άσφαλτο

Φως στα αίτια θανάτου του 45χρονου Γιώργου Φούλια, που έχασε τη ζωή του στο θανατηφόρο δυστύχημα που σημειώθηκε την περασμένη Παρασκευή στο Πέρα Χωρίο Νήσου, έριξε η νεκροτομή επί της σορού.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ: Πατέρας τριών παιδιών ο άτυχος Γιώργος-Η ζώνη έσωσε τη ζωή του γιου του

Σύμφωνα με τα ευρήματα της νεκροτομής, που διενεργήθηκε από τον ιατροδικαστή Σοφοκλή Σοφοκλέους στο Γενικό Νοσοκομείο Λευκωσίας, ο θάνατος του άτυχου Γιώργου προήλθε από κάκωση σώματος και ζωτικών οργάνων.

Την ίδια ώρα, η τροχαία Λευκωσίας, συνεχίζει τις έρευνες της γύρω από το θανατηφόρο δυστύχημα, έτσι ώστε να διακριβώσει τις ακριβείς συνθήκες, κάτω από τις οποίες σημειώθηκε.Από τις εξετάσεις, η τροχαία προσπαθεί μεταξύ άλλων να εξακριβώσει κατά πόσον ο 44χρονος έφερε ζώνη ασφαλείας.
Πάντως, όπως έδειξαν οι εξετάσεις της Αστυνομίας, ο εξάχρονος έφερε ζώνη ασφαλείας και αυτός ήταν ο λόγος που σώθηκε από το τροχαίο δυστύχημα.
 
Πέραν του 44χρονου Γιώργου, από το τροχαίο τραυματίστηκε και ο εξάχρονος γιος του, ο οποίος υπέστη κάταγμα στο χέρι και νοσηλεύεται στο Μακάρειο Νοσοκομείο.

Σε ότι αφορά τις δύο κοπέλες που επέβαιναν στο δεύτερο όχημα είχαν μεταφερθεί στο Γενικό Νοσοκομείο Λευκωσίας μετά το τροχαίο, τους παρασχέθηκαν οι πρώτες βοήθειες και απολύθηκαν.
Υπενθυμίζεται ότι το δυστύχημα, σημειώθηκε γύρω στις 18:15 το απόγευμα της Παρασκευής, όταν το όχημα του άτυχου 44χρονου, συγκρούστηκε μετωπικά με το όχημα στο οποίο επέβαιναν οι δύο κοπέλες.

Εκτός από τον εξάχρονο, ο άτυχος Γιώργος, καταλείπει άλλα δύο παιδιά. 

Στο μεταξύ, η Αστυνομία έχει κάνει από την πρώτη στιγμή έκκληση σε οποιονδήποτε γνωρίζει οτιδήποτε για το δυστύχημα, να επικοινωνήσει με την Αστυνομική Διεύθυνση Λευκωσίας στον τηλεφωνικό αριθμό 112 ή με τη Γραμμή Επικοινωνίας του Πολίτη στον τηλεφωνικό αριθμό 1460.
 

Δειτε Επισης

Δεκάλεπτο τετ α τετ Μητσοτάκη- Ερντογάν στη Χάγη
Ολοκληρώθηκε συζήτηση για εθελοντική αποποίηση επαγγέλματος από αξιωματούχους-«Είναι προς τη σωστή κατεύθυνση»
Καταγγέλλει «δυσμενή διάκριση μαθητών» ο Σύνδεσμος για Δυσλεξία-Έστειλε επιστολή στο ΥΠΑΝ
ΒΙΝΤΕΟ: Νταλίκα κρέμεται στο κενό μετά από κατάρρευση γέφυρας στην Κίνα λόγω σφοδρών βροχοπτώσεων
Καταζητούνται δυο πρόσωπα για υποθέσεις διαρρήξεων και κλοπών στην Επαρχία Αμμοχώστου
Σοβαρές πιθανότητες να έχει διάρκεια η παράξενη εκεχειρία-«Όλοι κερδισμένοι, ακόμα και οι ΗΠΑ»
Εντός Ιουλίου οι τελικές αγορεύσεις για την Γεμανίδα που κατηγορείτο για σφετερισμό Ε/κ περιουσιών
Αναφορές σε νέα στοιχεία από τον συνήγορο του Κομμωτή για το διπλό φονικό που διέπραξε-Κατηγορεί Κίτα για σκευωρία
Τραμπ: Το Ισραήλ έστειλε πράκτορες στο Φορντό μετά τις βόμβες, μας είπαν πως αφανίστηκε εντελώς
Απάντησαν όλοι καταφατικά εκτός από την Τουρκία για τις ημερομηνίες της πολυμερούς-«Είμαστε έτοιμοι να συζητήσουμε»