Αυξάνονται οι νεκροί από τη συντριβή αεροσκάφους στο Καζακστάν (vid+pics)

Σε τουλάχιστον 14 έχει ανέλθει ο αριθμός των ανθρώπων που έχασαν τη ζωή τους όταν επιβατικό αεροσκάφος Fokker-100 της εταιρείας Bek Air με 95 επιβάτες και πενταμελές πλήρωμα συνετρίβη νωρίτερα σήμερα σε προάστιο της πρωτεύουσας του Καζακστάν, της Αλμάτι, ενώ αρκετοί ακόμη  τραυματίστηκαν στο δυστύχημα, γνωστοποίησε το υπουργείο Εσωτερικών.
 
«Δεκατέσσερις άνθρωποι σκοτώθηκαν και άλλοι 60 τραυματίστηκαν, ανάμεσά τους έξι παιδιά», σύμφωνα με το υπουργείο Εσωτερικών. Οι 22 εξ αυτών βρίσκονται σε κρίσιμη κατάσταση.
Το Φόκερ κατέπεσε σε κατοικημένη περιοχή και βρίσκεται σε εξέλιξη επιχείρηση κατεπείγουσας απομάκρυνσης των κατοίκων της, είχε ανακοινώσει νωρίτερα το υπουργείο Βιομηχανίας.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ: Συντριβή αεροσκάφους στο Καζακστάν-Ως εκ θαύματος υπάρχουν ζωντανοί (vid+pics)

Το δικινητήριο, εκατονταθέσιο επιβατικό αεροσκάφος επρόκειτο να εκτελέσει πτήση προς τη Νουρ-Σουλτάν, την πρωτεύουσα της κεντρασιατικής χώρας.

Το υπουργείο Βιομηχανίας και Ανάπτυξης Υποδομών έδωσε εντολή να ανασταλούν όλες οι πτήσεις με Φόκερ-100 μετά το δυστύχημα.

Πηγή: In.gr

Δειτε Επισης

«Η Ευρώπη υποχώρησε για να διασωθεί»-Γιατί συμφώνησε με τον Τραμπ δασμούς 15%
Στο στόχαστρο της Κομισιόν η Temu-«Ψηλός ο κίνδυνος για διάδοση παράνομων προϊόντων»
Νετανιάχου: Δεν υπάρχει λιμός στη Γάζα είναι κραυγαλέο ψέμα, η Χαμάς κλέβει την ανθρωπιστική βοήθεια
Η ρωσική Aeroflot υπέστη βλάβη στα πληροφοριακά της συστήματα-Χάκερς ανέλαβαν την ευθύνη
ΒΙΝΤΕΟ: Τρόμος σε αγορά τροφίμων στην Μπανγκόκ-Ένοπλος άνοιξε πυρ και σκότωσε πέντε ανθρώπους
Οκτώ οι τραυματίες στο Κίεβο από ρωσική επιδρομή-Ανάμεσά τους παιδί τριών ετών
Συνεδρία στον ΟΗΕ με υπουργούς για το μέλλον της λύσης των δύο κρατών στο Μεσανατολικό
Φρίκη στο Πακιστάν με έγκλημα τιμής που παρακολούθησαν σε βίντεο 200 εκατ.-«Περπάτα μαζί μου, μετά με πυροβολείς»
Τι σημαίνει η συμφωνία ανάμεσα σε ΕΕ και ΗΠΑ για 15% δασμούς-«Απέφυγαν την καταστροφή, αλλά λίγοι πανηγυρίζουν»
Νεκροί και αγνοούμενοι από κατολισθήσεις στην Κίνα-Πάνω από 4.000 κάτοικοι απομακρύνονται από το Πεκίνο