Η νέα προοπτική στη καριέρα του Μακρίδη και ο στόχος της ανόδου

Έγινε χθες γνωστό πως ο Απόστολος Μακρίδης ανέλαβε τις τύχες της Παναχαϊκής, με τον Κύπριο τεχνικό να «σηκώνει» μανίκια από σήμερα αφού υπογράψει το συμβόλαιο συνεργασίας του με την Ελληνική ομάδα.
 
Ο Κύπριος τεχνικός με δηλώσεις του στον Super Sport fm 104.0  σχολίασε τη νέα πρόκληση στην καριέρα του, αναφέροντας μεταξύ άλλων πως δεν μπορούσε να αρνηθεί μια τέτοια πρόταση.
 
Αναλυτικά:
 
«Δεν μπορούσα να αρνηθώ αυτή την πρόταση, η Παναχαϊκή έχει μεγάλο εκτόπισμα σαν ομάδα και είναι αρκετά ψηλό το επίπεδο στην Super League 2» δήλωσε αρχικά.
 
Πως ήρθε αυτή η πρόταση; «Και στο παρελθόν είχα κάποιες κρούσεις από ομάδες στην Ελλάδα. Έζησα στην Ελλάδα 8 χρόνια, ξέρω το ποδόσφαιρο, έκανα αρκετούς φίλους εδώ. Ήρθε η πρόταση και θεωρώ ότι είναι ένα καλό βήμα για κάτι διαφορετικό. Πιστεύω στον εαυτό μου».
 
Είναι μια ιστορική ομάδα η Παναχαϊκή: «Είναι απαιτητικοί εδώ. Κάποιοι με βλέπουν και με και δυσπιστία και το κάνω και για τον Κύπριο προπονητή  που είναι άρτια καταρτισμένος».
 
Για τους συνεργάτες σας, θα πάρετε μαζί σας κάποιον από την Κύπρο; «Θα δω τι χρειάζεται η ομάδα, τι προσωπικό έχει και θα προσπαθήσω να φέρω ακόμα έναν συνεργάτη μαζί μου από την Κύπρο».
 
Σε τα κατάσταση είναι η ομάδα; «Περνά μια κάμψη η ομάδα και ο κόσμος είναι κουμπωμένος. Θέλουν να μπουν στην πρώτη 6άδα, αυτή την στιγμή είναι στην 7η θέση. Η ομάδα θα ενισχυθεί με τρεις ποδοσφαιριστές».
 
Ο κόσμος πηγαίνει στο γήπεδο όπως παλιά; «Μου είπαν ότι ο κόσμος δεν είναι τόσο εκδηλωτικός πλέον αλλά αν έρθουν κάποια καλά αποτελέσματα ίσως πειστεί ο κόσμος. Είναι μια πόλη 200 χιλιάδων που έχουν μια ομάδα, είναι άρρωστοι με την Παναχαϊκή».
 

Δειτε Επισης

Παρέδωσε από τις 3 Ιουνίου τα κλειδιά της Μητρόπολης ο Τυχικός-Ζητά ξανά την απόφαση της Συνόδου
Καταγγελίες για άλλες δύο υποθέσεις τραυματισμών από ΤΑΚΑΤΑ-Αξιολογεί τις αναφορές η Ερευνητική Επιτροπή
Ζήτησαν από την ΡΑΕΚ να μην εγκρίνει το αίτημα της ΑΗΚ για αύξηση του ρεύματος οι βουλευτές της Επ. Ενέργειας
Συνολικά 101 άτομα έφτασαν στο αεροδρόμιο Λάρνακας από Ισραήλ μετά από αίτημα της Γαλλίας
Κατέρρευσε η εκεχειρία-Προειδοποιεί για αντίποινα το Ισραήλ, το Iράν διαψεύδει ότι εκτόξευσε πυραύλους
Πρόοδος στη διάγνωση κινδύνου για καρκίνο του μαστού και των ωοθηκών
Άρχισε η συζήτηση που αφορά το νομοσχέδιο για ένταξη Κύπρου στη ζώνη Σένγκεν
Διαφωνεί η Κυβέρνηση για την αύξηση στην τιμή του ρεύματος, αναγκαία λέει η ΑΗΚ-«Δεν δικαιολογείται»
Το Κατάρ καταδικάζει την ιρανική επίθεση σε αμερικανική βάση και καλεί σε διπλωματική αποκλιμάκωση
Μικρή μείωση θανατηφόρων στην Κύπρο την τελευταία δεκαετία-Στη 13η θέση στην Ευρώπη