Μαγευτικές εικόνες από το κατάλευκο Τρόοδος

Σε απόλυτα χειμερινό τοπίο έχει μετατραπεί το Τρόοδος μετά από τη χιονόπτωση των τελευταίων ημερών.
 
Το χιόνι συνθέτει ένα μαγευτικό σκηνικό, στολίζοντας τη φύση με το λευκό του πέπλο. Τα δέντρα φοράνε τα γιορτινά τους και βλέπεις τη θέα και δεν μπορείς να την χορτάσεις.
 
Μιας και πολλοί από εμάς δεν εργάζονται αυτές τις ημέρες, ήταν η τέλεια ευκαιρία για να εκδράμουν στα βουνά και να απολαύσουν, μικροί και μεγάλοι, ακόμη και τα κατοικίδια, το παιγνίδι με τα χιόνια.
 
Χιονοπόλεμος, χιονάνθρωποι και κυρίως χαμόγελα, κάνουν το σκηνικό ακόμη πιο ξεχωριστό.
 
Και για όσους δεν πρόλαβαν ακόμη να επισκεφθούν τα χιόνια, θα μπορέσουν να το πράξουν τις επόμενες ημέρες, καθώς αναμένεται να συνεχιστεί η κατά διαστήματα χιονόπτωση, σύμφωνα με τους μετεωρολόγους.
 
 ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ: Ανοικτοί δρόμοι προς το Τρόοδος, απρόβλεπτη όμως η μεταβολή του καιρού

Δειτε Επισης

Έντεκα κιλά ναρκωτικών σε μπουρνούζι, καπελάκια basseball και σακάκι εντόπισε το Τμήμα Τελωνείων
Σε πύρινο κλοιό η Ελλάδα-Ενεργά μέτωπα σε Κύθηρα και Μεσσηνία, μετρούν τις πληγές τους Αττική και Εύβοια
Ξεκάθαρο μήνυμα Κυβέρνησης-«Δεν θα επιτρέψουμε στην κατοχή να γίνει κανονικότητα»
Έκκληση Επαρχιακής Διοίκησης να ενημερώσουν όσοι δεν το έπραξαν για να αποζημιωθούν-«Πραγματική τραγωδία»
Τσακίζει κόκκαλα πατέρας δύο ανήλικων που έχασε το σπίτι του στη φονική πυρκαγιά-«Δεν επιάμεντε ούτε ρούχο»
Κατέληξε 63χρονος επτά μήνες μετά από τροχαίο-Είχε παρασυρθεί από φορτηγό που οδηγούσε 49χρονος
«Πράττουμε ό,τι είναι δυνατόν για να ανατρέψουμε επιδιώξεις Τουρκίας»
Αυξάνονται τα περιστατικά θερμοπληξίας-Τέσσερις στο νοσοκομείο, σε σοβαρή κατάσταση 61χρονος
Στόχος ο εντοπισμός όλων των αγνοουμένων-«Καμία άλλη μάνα να μην χαθεί με τον καημό του παιδιού της»
Υποχωρεί ο καύσωνας, αυξάνεται η υγρασία-Βελτιωμένες οι καιρικές συνθήκες από βδομάδας