Το μήνυμα Χαμπουλλά στους Ανορθωσιάτες και οι προσπάθειες για επενδυτές

Σε μια πολύ ενδιαφέρουσα συνέντευξη προχώρησε ο εκτελεστικός πρόεδρος της Ανόρθωσης, Ευγένιος Χαμπουλλάς στην εφημερίδα goal news.
 
Μεταξύ άλλων ο κ. Χαμπουλάς αναφέρθηκε στο πλάνο με το οποίο ως γνωστό κινείται η Ανόρθωση όσο αφορά τις μεταγραφές, τονίζοντας πως, εάν και εφ’όσον το θέλει ο προπονητής θα γίνει. Κλείνοντας ανέφερε πως η προσπάθειες για εξεύρεση επενδυτή είναι δύσκολες αλλά γίνεται δουλειά.
 
Απόσπασμα από την συνέντευξή του: 
 
Το γεγονός ότι η ομάδα είναι στα ψηλά και διεκδικεί την πρωτιά, σας βάζει πίεση για ενίσχυση; «Η διοίκηση δεν καταλαβαίνει από πίεση. Η διοίκηση καταλαβαίνει από υποχρεώσεις. Και αυτές οι υποχρεώσεις πηγάζουν από το όνομα και την ιστορία της ίδιας της Ανόρθωσης. Είμαστε στη διάθεση του προπονητή, αν και εφόσον επιθυμεί η ομάδα να ενισχυθεί να το πράξουμε. Όμως, αυτό θα γίνει μέσα από πολλή σκέψη. Έχουμε διαγράψει τις εποχές που κάναμε μεταγραφή για χάρη της μεταγραφής. Η ομάδα έχει εξαιρετικό έμψυχο δυναμικό, γι’ αυτό έχει καλά αποτελέσματα και περιμένουμε οδηγίες από αυτούς που έχουν τη γνώση να μας πουν τι πρέπει να πράξουμε».
 
Για το αν ο κ. Πουλλαΐδης θα βάλει ακόμη πιο βαθιά το χέρι στη τσέπη για να γίνουν μια-δυο ποιοτικές προσθήκες: « Η υπόθεση ενίσχυσης και οικονομικής ευρωστίας δεν αφορά ένα άτομο μόνο. Νομίζω είναι άικο όποτε υπάρχει θέμα οικονομικό να επικαλούμαστε ένα άτομο ή τα ίδια άτομα από το παρελθόν. Ο κ.Πουλλαΐδης ως μεγαλομέτοχος έχει πράξει εις το ακέραιο το καθήκον του. Έχουμε ως διοίκηση ένα ελκυστικό σχέδιο, αυτό των Champions Shares και αυτή τη στιγμή όλοι οι Ανορθωσιάτες, ανεξαρτήτου εκτοπίσματος, έχουν υποχρέωση ο κάθε ένας στον βαθμό που μπορεί να συνεισφέρει. Δεν έχει σημασία πόσο αλλά η πρόθεση και διάθεση. Μέχρι τώρα η ανταπόκριση του κόσμου είναι πολύ καλή».
 
Για τους επενδυτές: «Δουλεύουμε πάνω σε αυτή τη βάση. Έχω αναλάβει προσωπικά κάποιες πρωτοβουλίες. Δεν είναι εύκολο να πείσεις κάποιον να έρθει στο κυπριακό ποδόσφαιρο αλλά το προσπαθούμε».
 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ: 

Δειτε Επισης

Κατήγγειλε την στάση Ερντογάν ο ΠτΔ-«Είμαι έτοιμος να καθίσω σήμερα στο τραπέζι των διαπραγματεύσεων»
Στο βήμα της 79ης Γενικής Συνέλευσης των Ηνωμένων Εθνών ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας
Στη Νέα Υόρκη ο Πρωθυπουργός του Λιβάνου-Ζήτησε συνάντηση με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας
Ανενεργός ο νόμος για Πόθεν Έσχες των δημοσίων υπαλλήλων, μη ξεκάθαρη η λύση-Χωρίς διόδους οι whistleblowers
Αθώοι δύο κατηγορούμενοι για βιασμό 24χρονης-Βίντεο γύρισε μπούμερανγκ την υπόθεση, αναξιόπιστη η μάρτυρας
Ξεκαθάρισε τις σκιές για απαγόρευση κινητών η Μιχαηλίδου-Πυρά από ΑΚΕΛ για αποτυχία εφαρμογής νόμων
Απαντά για τα προσκλητήρια σε υπηρεσιακούς φακέλους ο Αρχηγός-Δηλώνει πως ήταν εν αγνοία του, πλήρωσε το κόστος
Καταγγελία σε βάρος Αρχηγού Αστυνομίας για αποστολή... προσκλητηρίων σε υπηρεσιακούς φακέλους
Τα κρούσματα… παραξενιάς συνεχίζονται στον άβολο κόσμο της συμπολίτευσης
Βγάζει το mute και ανοίγει τη συζήτηση για απαγόρευση κινητών στα σχολεία η Βουλή