Αναποφάσιστος ο Τραμπ για το χριστουγεννιάτικο δώρο στη Μελάνια

Ο πρόεδρος των ΗΠΑ Ντόναλντ Τραμπ διάλεξε μια «όμορφη κάρτα» για τη σύζυγό του Μελάνια, όμως, όπως είπε, ώρες πριν τα Χριστούγεννα, δεν έχει ακόμη αγοράσει για εκείνη ένα δώρο.

«Της πήρα μια όμορφη κάρτα» είπε ο Τραμπ. «Διάλεξα την ομορφότερη». Ο Ντόναλντ Τραμπ συνομιλούσε με στρατιώτες, στο παραδοσιακό χριστουγεννιάτικο τηλεφώνημα που κάνει αυτές τις ημέρες, μέσω βιντεοδιάσκεψης, με τα μέλη των ενόπλων δυνάμεων που περνούν τις γιορτές μακριά από τις οικογένειές τους, όταν ένας αξιωματικός των υπηρεσιών πληροφοριών τον ρώτησε σχετικά με το δώρο του στην Πρώτη Κυρία των ΗΠΑ.

«Πολλή αγάπη. Αγαπάμε την οικογένειά μας και αγαπάμε ο ένας τον άλλο και έχουμε μια φοβερή σχέση, όπως εσείς, ελπίζω, με τις συζύγους σας», απάντησε ο μεγιστάνας. «Νομίζω ότι θα απαντήσω σε αυτό λέγοντας ότι "συνεχίζω και δουλεύω πάνω στο χριστουγεννιάτικο δώρο"», συμπλήρωσε κάνοντας τους στρατιώτες να γελάσουν.

«Έχω ακόμη λίγο χρόνο». Η οικογένεια Τραμπ περνάει τα Χριστούγεννα στη Φλόριντα. Ο πρόεδρος των ΗΠΑ αφιερώνει μεγάλο μέρος του χρόνου του παίζοντας γκολφ, συνεχίζοντας ωστόσο, να μοιράζεται καθημερινά τις σκέψεις του, μέσω tweets, σχετικά με την πολιτική και την παραπομπή του σε δίκη.

Δειτε Επισης

Σι Τζινπίνγκ σε Πούτιν: Η Κίνα θα σταθεί στο πλευρό της Ρωσίας απέναντι στην ηγεμονική καταδίωξη της Δύσης
ΒΙΝΤΕΟ: Μαύρος καπνός για την εκλογή νέου Πάπα-Ακολουθούν δύο νέες ψηφοφορίες
ΒΙΝΤΕΟ: Επίθεση με drones από την Ινδία κατήγγειλε το Πακιστάν-Ένας άμαχος νεκρός
Σε εξέλιξη η νέα προσπάθεια να εκλέξουν Πάπα οι Καρδινάλιοι
Το Κασμίρ αποτελεί μήλον της Έριδος ανάμεσα σε Ινδία και Πακιστάν-Γιατί είναι τόσο σημαντικό
Σατανική πεθερά δηλητηρίασε τη νύφη της στη Βραζιλία-Η κοπέλα είχε ανακαλύψει ότι ο άντρας της είχε ερωμένη και θα τον χώριζε
ΒΙΝΤΕΟ: Ισχυρή έκρηξη στo Πακιστάν-Ανησυχία μετά τις επιθέσεις της Ινδίας
Άκαρπη η πρώτη ψηφοφορία για τον νέο Πάπα-Γιατί υπήρξε καθυστέρηση, πώς θα εξελιχθεί η διαδικασία
ΒΙΝΤΕΟ: Non habemus Papam-Μαύρος ο πρώτος καπνός από την Καπέλα Σιστίνα
Προειδοποιήσεις ΟΗΕ για απόσχιση της Σερβικής Δημοκρατίας από τη Βοσνία-Ερζεγοβίνη