powered by inbusiness-news-logo cbn omada-logo celebrity-logo LOGO-PNG-108

Νέα ισχυρός σεισμός στην Αλβανία-Η γη δεν έχει σταματήσει να «χορεύει»

Νέα σεισμική δόνηση, μεγέθους 4,3 βαθμών της κλίμακας Ρίχτερ, σημειώθηκε χθες το απόγευμα στην Αλβανία. Ο σεισμός σημειώθηκε στις 17.03 τοπική ώρα και είχε επίκεντρο 9 χιλιόμετρα βόρεια του Δυρραχίου και εστιακό βάθος 29 χιλιόμετρα.
 
Ο σεισμός έγινε αισθητός στο Δυρράχιο, στα Τίρανα και στις γύρω περιοχές. Δεν αναφέρθηκαν ζημιές. Δεν υπάρχει λόγος για πανικό πρόκειται για μετασεισμό μετά τον μεγάλο σεισμό της 26ης Νοεμβρίου δήλωσε ο Αλβανός σεισμολόγος Ράπο Ορμένι, όπως μεταδίδει το αλβανικό ειδησεογραφικό πρακτορείο “ΑΤΑ”.
 
Ο ίδιος είπε ότι είναι φυσιολογικοί οι μετασεισμοί μέχρι 5 Ρίχτερ όπως ο χθεσινός 4,3 που σημειώθηκε και δεν συντρέχει κανένας λόγος για πανικό ούτε στο Δυρράχιο ούτε στα Τίρανα.
 
Πηγή: Ελεύθερος Τύπος

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
;