Για οικογενειακό θέμα στην Αμερική o Πιτίνο

Μετά το Τελ Αβίβ, ο Αμερικανός προπονητής δεν μπήκε στο αεροπλάνο για Αθήνα, αλλά σε αυτό για τις ΗΠΑ.

Ο τεχνικός του Παναθηναϊκού ΟΠΑΠ έπρεπε να επιστρέψει στην χώρα του, καθώς η σύζυγός του θα υποβληθεί σε επέμβαση, λόγω ενός προβλήματος υγείας, και θα λείψει για λίγες ημέρες, ώστε να είναι στο πλευρό της.

Συνεπώς, ο Γιώργος Βόβορας θα καθίσει στη θέση του στο παιχνίδι του πρωταθλήματος με το Ρέθυμνο (22/12, 17:00), ενώ αναμένεται στο επόμενο ματς της Euroleague με την Ρεάλ Μαδρίτης (26/12, 21:00).

Πηγή: gazzetta.gr 

Δειτε Επισης

Καταζητεί την 37χρονη Νάταλυ Τζιαπούρα η Αστυνομία (pic)
Το Ευρωπαϊκό Συμβούλιο καλεί το Ισραήλ να συμμορφωθεί πλήρως με το διεθνές ανθρωπιστικό δίκαιο
Συνελήφθη ο διαβόητος ναρκέμπορος «El Fito»-Είχε διατάξει τη δολοφονία προεδρικού υποψηφίου το 2023
Μετά το Ιράν, Τραμπ και Νετανιάχου συμφώνησαν να τελειώσουν και τον πόλεμο στη Γάζα σε δύο εβδομάδες
Διευκρινίσεις από Citroën με ελαττωματικό αερόσακο ΤΑΚΑΤΑ αναμένει το ΤΟΜ
Θεσπίζεται πλαίσιο παροχής υπηρεσιών κοινοτικής νοσηλευτικής και μαιευτικής
Την ετοιμότητα της Κύπρου να αναλάβει ρόλο στη Μ. Ανατολή τόνισε ο ΠτΔ στην ΕΕ-Ειδική προσθήκη στα συμπεράσματα για άμυνα
Σε ύφεση η πυρκαγιά στην Παλαιά Φώκαια-Παραδόθηκαν στις φλόγες σπίτια, απομακρύνθηκαν πολίτες (pics)
Εγκρίθηκε ομόφωνα ο προϋπολογισμός 100 εκατομμυρίων για κουρεμένους-Αρχίζει η καταβολή αποζημιώσεων
Ικανοποιημένος ο Πρόεδρος-«Ο Μακρόν είπε στον Ερντογάν πως η πρόοδος στα ευρωτουρκικά περνά από το Κυπριακό»