Ανείπωτη τραγωδία στα Καλύβια-Δυο μέρες ήταν νεκροί οι τέσσερις άντρες από διαρροή σόμπας γκαζιού

Νέα στοιχεία προέκυψαν αναφορικά με τον τραγικό θάνατο που βρήκαν τέσσερις Πακιστανοί σε δωμάτιο πτηνοτροφικής μονάδας στα Καλύβια.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες, ο ένας εκ των τεσσάρων αντρών ήταν φύλακας και εργάτης στη μονάδα, η οποία δεν λειτουργούσε την τρέχουσα περίοδο, λόγω εργασιών απεντόμωσης. Την Τετάρτη είχε καλέσει άλλους τρεις ομοεθνείς του (δεν έχει ξεκαθαρίσει αν κάποιος εξ αυτών εργαζόταν επίσης στη μονάδα) για να περάσουν μαζί το βράδυ και άναψαν μια σόμπα γκαζιού για να ζεσταθούν.

Πριν κοιμηθούν, έσβησαν τη σόμπα, από την οποία όμως υπήρχε διαρροή γκαζιού με συνέπεια να εισπνεύσουν το αέριο κατά τη διάρκεια του ύπνου και να βρουν, έτσι, τραγικό θάνατο.

Ένας φίλος τους επιχείρησε να έρθει σε επαφή μαζί τους τις επόμενες ώρες, δεν βρήκε όμως ανταπόκριση, ανησύχησε και ενημέρωσε τις αρχές. Έτσι, άντρες της αστυνομίας βρέθηκαν σήμερα στους χώρους της μονάδας, στην πλατεία Ανθυπολοχαγού Βασιλείου Φιλίππου στα Καλύβια και εντόπισαν νεκρούς τους τέσσερις αλλοδαπούς, οι ηλικίες των οποίων κυμαίνονταν μεταξύ 25 και 40 ετών.

Σε εξέλιξη βρίσκονται οι ενέργειες ταυτοποίησης, ώστε να ενημερωθούν στη συνέχεια και οι οικογένειες των θυμάτων.

Δειτε Επισης

Ανανεώθηκε για άλλες οκτώ ημέρες η κράτηση του Αζέρου που συνελήφθη για κατασκοπεία και τρομοκρατία
Υπό μερικό έλεγχο η φωτιά έξω από τη Ναύπακτο–Σε επιφυλακή για αναζωπυρώσεις, επιστρέφουν στα σπίτια τους οι κάτοικοι
Ουκρανικό F-16 συνετρίβη την ώρα που αναχαίτιζε ρωσικούς πυραύλους-Νεκρός ο πιλότος
Σεισμός 3,7 Ρίχτερ στην Κρήτη
Υπ.Γεωργίας: Η ανάπτυξη του πρωτογενούς τομέα προτεραιότητα για Κυβέρνηση
Κυρώσεις της Ουάσινγκτον για τη φερόμενη χρήση χημικών όπλων στον εμφύλιο στρατού-παραστρατιωτικών
Δολοφονία 64χρονου στην Αρκαδία-Γιατί το ζευγάρι των κατηγορουμένων έπεσε στα μαλακά
ΓΔ ΔΟΑΕ: «Το Ιράν θα μπορούσε να ξαναρχίσει να εμπλουτίζει ουράνιο εντός μηνών»
Εθελόντρια πυροσβέστης παρασύρθηκε από όχημα την ώρα κατάσβεσης φωτιάς στην Ελλάδα
Στενεύουν τα χρονικά περιθώρια για συμφωνία της ΕΕ με τον Τραμπ για τους δασμούς