«Απών» ο Λευκός Οίκος από την ακροαματική διαδικασία εναντίον του Τραμπ

«Απών» θα είναι ο Λευκός Οίκος από την ακροματική διαδικασία της έρευνας που ενδεχομένως να οδηγήσει στην παραπομπή του Ντόναλντ Τραμπ.
 
Συγκεκριμένα, ο Λευκός Οίκος ενημέρωσε με επιστολή του την Κυριακή τον πρόεδρο της Επιτροπής της Βουλής των Αντιπροσώπων η οποία είναι αρμόδια για τις δικαστικές υποθέσεις, τον Δημοκρατικό Τζέρι Νάντλερ, ότι ο Ρεπουμπλικάνος πρόεδρος δεν θα στείλει κανέναν αντιπρόσωπό του στη συνεδρίαση που θα γίνει την Τετάρτη εντός των ορίων της έρευνας που ενδέχεται να οδηγήσει στην παραπομπή του στη δικαιοσύνη.
 
Ο Πατ Σιπολόνι, νομικός σύμβουλος του προέδρου, ανέφερε στην επιστολή του προς τον Νάντλερ, η οποία περιήλθε σε γνώση του πρακτορείου ειδήσεων Reuters, ότι η ομάδα του Τραμπ δεν μπορεί να «αναμένεται να συμμετάσχει σε μια ακροαματική διαδικασία όταν δεν έχουν οριστεί ακόμη οι μάρτυρες και ενώ παραμένει ακόμα ασαφές εάν η επιτροπή δικαστικών υποθέσεων θα επιφυλάξει δίκαιη μεταχείριση στον πρόεδρο διεξάγοντας επιπλέον ακροαματικές διαδικασίες».
 
Ο Σιπολόνι πρόσθεσε στο ίδιο κείμενο ότι ο Λευκός Οίκος θα ενημερώσει με νεότερη επιστολή του εάν θα στείλει αντιπρόσωπο σε μια δεύτερη ακροαματική διαδικασία εντός της προθεσμίας, που εκπνέει την Παρασκευή.
 
Η προθεσμία που είχε στη διάθεσή της η προεδρία για να ενημερώσει τον Νάντλερ εάν σκόπευε να στείλει κάποιον εκπρόσωπο του Τραμπ στη μεθαυριανή ακροαματική διαδικασία εξέπνεε τα μεσάνυχτα της Κυριακής.
 
Πηγή: cnn.gr

Δειτε Επισης

Η Γερμανία δεν θα δημοσιοποιεί λεπτομέρειες της στρατιωτικής βοήθειας που παρέχει στην Ουκρανία
Χαμηλές οι προσδοκίες από τις διαπραγματεύσεις ΗΠΑ-Κίνας για τους δασμούς στην Ελβετία
Ο Πούτιν πρότεινε την έναρξη άμεσων διαπραγματεύσεων με την Ουκρανία την Πέμπτη στην Τουρκία
Κρεμλίνο: Θα εξετάσουμε την πρόταση για εκεχειρία 30 ημερών στην Ουκρανία, αλλά έχουμε τη δική μας θέση
Το Kονκλάβιο εκ των έσω-Καρδινάλιος αποκαλύπτει τι συνέβαινε στην ψηφοφορία για τον Πάπα
Η Ινδία κατηγορεί το Πακιστάν ότι παραβίασε την εκεχειρία–Εκρήξεις ακούγονται στη Σριναγκάρ
Έσωσαν φοιτητή από το Φούτζι δύο φορές σε τέσσερις μέρες-Τη δεύτερη επειδή επέστρεψε για το... κινητό του
Ο Τραμπ ανακοίνωσε εκεχειρία Ινδίας και Πακιστάν-«Αποφάσισαν πλήρη και άμεση κατάπαυση του πυρός»
Αντίποινα και 13 νεκροί από επιθέσεις ανάμεσα σε Ινδία και Πακιστάν-Στα θύματα και ένα παιδί
Απόπειρα δολοφονίας του με αρσενικό αποκάλυψε ο Τούρκος ΥΠΕΞ