Ξεκινά η δίκη του Πάσσαρη στην απουσία του-Κατηγορείται για τέσσερις ανθρωπκτονίες

Στο Μεικτό Ορκωτό Εφετείο της Αθήνας αναμένεται να ξεκινήσει σήμερα Δευτέρα η δίκη του Κώστα Πάσσαρη, χωρίς την παρουσία του ιδίου καθώς απορρίφθηκε η μεταγωγή του στην Ελλάδα.
 
Ο 45χρονος κακοποιός κατηγορείται για τέσσερις ανθρωποκτονίες και για ακόμη επτά απόπειρες ανθρωποκτονιών, εγκλήματα τα οποία διέπραξε πριν περίπου 20 χρόνια και έχει πρωτόδικα καταδικαστεί σε ισόβια κάθειρξη.
 
Υπενθυμίζεται πως ο Κώστας Πάσσαρης το 2001 είχε δολοφονήσει δύο Έλληνες αστυνομικούς, τον Αρχιφύλακα Αθανάσιο Δρακόπουλο και τον Αρχιφύλακα Διονύσιο Αλεβιζόπουλο, στο Γενικό Κρατικό Αθήνας, από όπου απέδρασε ενώ στη συνέχεια βρέθηκε στη Ρουμανία, όπου και εκεί όμως διέπραξε δύο ανθρωποκτονίες.
 
Σήμερα κρατείται σε σωφρονιστικό ίδρυμα της Ρουμανίας, έχοντας καταδικαστεί σε τέσσερις φορές ισόβια και 71 χρόνια κάθειρξη κατά συγχώνευση.
 
Μετά την απόρριψη από τον εισαγγελέα Εφετών του αιτήματός του να μεταχθεί στη χώρα μας για να παραστεί στη δίκη του σε δεύτερο βαθμό, αυτή θα πραγματοποιηθεί χωρίς την παρουσία του, με τον συνήγορό του ως αντίκλητο.
 
Τον Νοέμβριο, μιλώντας στον τηλεοπτικό σταθμό ΑΝΤ1, ο ίδιος ο κακοποιός εμφανιζόταν έτοιμος να έρθει στην Ελλάδα και να αντιμετωπίσει τις συνέπειες του νόμου δηλώνοντας μάλιστα μετανιωμένος και κοντά στον Θεό.
 
Πηγή: cnn.gr

Δειτε Επισης

Χειροπέδες στη θεία του επτάχρονου που σκοτώθηκε πέφτοντας σε τζαμαρία στο διαμέρισμά τους στην Ελλάδα
Ασύλληπτη τραγωδία στην Ελλάδα-Νεκρό επτάχρονο κοριτσάκι που χτύπησε σε τζαμαρία στο σπίτι του
Παρακολουθούσαν την 69χρονη πριν τη δολοφονήσουν στην Ελλάδαα-Τη μαχαίρωσαν ενώ φώναζε για βοήθεια
Καρτέρι είχαν στήσει στη συμβολαιογράφο οι τρεις που συνελήφθησαν για τη δολοφονία στη Ζάκυνθο
Πατέρας, γιος και θείος πίσω από τη δολοφονία της συμβολαιογράφου στη Ζάκυνθο
Ένοχες οι δύο χορεύτριες για το pole dancing στην Κέρκυρα-Η ποινή που τους επιβλήθηκε
Μαρτυρία για τον 30χρονο που πνίγηκε στα Τρίκαλα-«Πάλευε 20 λεπτά με τα κύματα, ούρλιαζαν οι φίλοι του "κρατήσου"»
Κατηγορίες Μιλλιέτ κατά Μητσοτάκη για το Casus Belli
Συγκλονίζουν τα πρώτα λόγια του 50χρονου μητροκτόνου-«Τη σκότωσα για να τη λυτρώσω»
Γιός σκότωσε με μαχαίρι τη μητέρα του στο Χαϊδάρι-Ειδοποίησε ο ίδιος την Αστυνομία