Ζαχίντ στον δρόμο της επιστροφής

Ευχάριστα νέα για τον Γιώργο Δώνη στην προπόνηση της Δευτέρας.

Ο Γκίας Ζαχίντ και ο Εμάνουελ Ινσούα ακολούθησαν το πρώτο κομμάτι της προπόνησης και έβαλαν μπροστά για την επάνοδό τους στους αγωνιστικούς χώρους.

Ο Νορβηγός μεσοεπιθετικός δύσκολα θα είναι διαθέσιμος για το παιχνίδι στον Βόλο, καθώς νιώθει ακόμη ενοχλήσεις. Το πιθανότερο σενάριο είναι να παίξει στο εντός έδρας ματς με την Λαμία. Όσον αφορά τον Αργεντινό μπακ, δεδομένα θα επιστρέψει πιο γρήγορα από την αρχική εκτίμηση. Η αναμέτρηση με τον ΟΦΗ, στο Ηράκλειο(18.12) είναι ο στόχος για τον σκληροτράχηλο άσο του «τριφυλλιού».

Από κει και πέρα, π Κότσαρης ακολούθησε ατομικό πρόγραμμα. Όσοι έπαιξαν βασικοί στο ματς με τον Αστέρα Τρίπολης έκαναν αποθεραπεία ενώ οι υπόλοιποι έκαναν φυσική κατάσταση με μπάλα.

Αύριο οι παίκτες έχουν ρεπό.

Πηγή: gazzetta.gr

Δειτε Επισης

Συνελήφθη ο διαβόητος ναρκέμπορος «El Fito»-Είχε διατάξει τη δολοφονία προεδρικού υποψηφίου το 2023
Μετά το Ιράν, Τραμπ και Νετανιάχου συμφώνησαν να τελειώσουν και τον πόλεμο στη Γάζα σε δύο εβδομάδες
Διευκρινίσεις από Citroën με ελαττωματικό αερόσακο ΤΑΚΑΤΑ αναμένει το ΤΟΜ
Θεσπίζεται πλαίσιο παροχής υπηρεσιών κοινοτικής νοσηλευτικής και μαιευτικής
Την ετοιμότητα της Κύπρου να αναλάβει ρόλο στη Μ. Ανατολή τόνισε ο ΠτΔ στην ΕΕ-Ειδική προσθήκη στα συμπεράσματα για άμυνα
Σε ύφεση η πυρκαγιά στην Παλαιά Φώκαια-Παραδόθηκαν στις φλόγες σπίτια, απομακρύνθηκαν πολίτες (pics)
Εγκρίθηκε ομόφωνα ο προϋπολογισμός 100 εκατομμυρίων για κουρεμένους-Αρχίζει η καταβολή αποζημιώσεων
Ικανοποιημένος ο Πρόεδρος-«Ο Μακρόν είπε στον Ερντογάν πως η πρόοδος στα ευρωτουρκικά περνά από το Κυπριακό»
Συγκλονιστικές εικόνες από τη φωτιά στην Ελλάδα-Έγιναν στάχτη σπίτια, μάχη για πλήρη έλεγχο
Συμφωνίες με Ελλάδα για διασταυρούμενες μεταμοσχεύσεις νεφρών ενέκρινε η Βουλή