Η αναφορά του Μπεργκ στα παράξενα πράγματα που έγιναν στο Ομόνοια-ΑΠΟΕΛ

Στις χαμένες ευκαιρίες, αλλά και στο πέναλτι του 93' στάθηκε ο Χένινγκ Μπεργκ μετά το τέλος του αγώνα κόντρα στον ΑΠΟΕΛ.
 
Ο Νορβηγός τεχνικός μίλησε για το ισόπαλο 0-0 στο αιώνιο ντέρμπι ενώ ευχαρίστησε και τους οπαδούς των πρασίνων που έδωσαν μαζικό παρών στο παιχνίδι. 
 
Οι δηλώσεις του:
«Ήταν ένα δύσκολο ματς για τους παίκτες, έγιναν πολλά περίεργα πράγματα στο παιχνίδι. Είχαμε την ευκαιρία να κερδίσουμε. Θα το θέλαμε πάρα πολύ γιατί ήταν πολύ καλή εμφάνιση. Παίξαμε στα ίσα τον αντίπαλο που τα τελευταία χρόνια κατακτά τους τίτλους. Θα μπορούσαμε να κερδίσουμε. Γενικά αμυνθήκαμε καλά παίξαμε συγκεντρωμένα και με καλύτερες επιλογές μπορούσαμε να πάρουμε το ματς. Η ατμόσφαιρα σε αυτά τα παιχνίδια είναι πολύ καλή για εμάς και για τους παίκτες. Να νιώθεις αυτό το πάθος είναι σημαντικό. Οι οπαδοί μας είναι σημαντικοί έχουν πάθος και μας ακολουθούν παντού. Η Ομόνοια είναι η μεγαλύτερη ομάδα στην Κύπρο, ο σύλλογος είναι όλοι μαζί, όλοι προσπαθούν όλοι βοηθάνε και θέλουν να πετύχουν».
 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Δειτε Επισης

Καταζητεί την 37χρονη Νάταλυ Τζιαπούρα η Αστυνομία (pic)
Το Ευρωπαϊκό Συμβούλιο καλεί το Ισραήλ να συμμορφωθεί πλήρως με το διεθνές ανθρωπιστικό δίκαιο
Συνελήφθη ο διαβόητος ναρκέμπορος «El Fito»-Είχε διατάξει τη δολοφονία προεδρικού υποψηφίου το 2023
Μετά το Ιράν, Τραμπ και Νετανιάχου συμφώνησαν να τελειώσουν και τον πόλεμο στη Γάζα σε δύο εβδομάδες
Διευκρινίσεις από Citroën με ελαττωματικό αερόσακο ΤΑΚΑΤΑ αναμένει το ΤΟΜ
Θεσπίζεται πλαίσιο παροχής υπηρεσιών κοινοτικής νοσηλευτικής και μαιευτικής
Την ετοιμότητα της Κύπρου να αναλάβει ρόλο στη Μ. Ανατολή τόνισε ο ΠτΔ στην ΕΕ-Ειδική προσθήκη στα συμπεράσματα για άμυνα
Σε ύφεση η πυρκαγιά στην Παλαιά Φώκαια-Παραδόθηκαν στις φλόγες σπίτια, απομακρύνθηκαν πολίτες (pics)
Εγκρίθηκε ομόφωνα ο προϋπολογισμός 100 εκατομμυρίων για κουρεμένους-Αρχίζει η καταβολή αποζημιώσεων
Ικανοποιημένος ο Πρόεδρος-«Ο Μακρόν είπε στον Ερντογάν πως η πρόοδος στα ευρωτουρκικά περνά από το Κυπριακό»