Απαιτούν να τους ακούσουν και ζητούν εξηγήσεις από τη διοίκηση οι Ανορθωσιάτες

Ξεκάθαρη θέση ενάντια στην κάρτα οπαδού παίρνουν γι' άλλη μια φορά μέσω ανακοίνωσής τους οι οργανωμένοι φίλοι της Ανόρθωσης, από τον σύνδεσμο «ΜΑΧΗΤΕC CLUB ΧΡΙΣΤΑΚΗΣ ΦΩΤΙΟΥ».
 
Παράλληλα, ζητούν άμεση συνάντηση με τη διοίκηση της ομάδας, έτσι ώστε να μοιραστούν τις απόψεις τους για τη συγκεκριμένη νομοθεσία. 
 
Αναμένεται να φανεί εάν θα υπάρξει αντίδραση από πλευράς της επίσημης Ανόρθωσης. 
 
Η ανακοίνωση:
Η θέση της ομάδας μας για το θέμα της κάρτας οπαδού δεν μας εκφράζει. Μέχρι στιγμής δεν τοποθετηθήκαμε για τη στάση της διοίκησης μας, διότι δεν θέλαμε να χαλάσουμε το καλό κλίμα στην ομάδα. Όμως, μετά και την περασμένη συνάντηση των σωματείων τα όρια έχουν ξεπεραστεί. Καλούμε ΑΜΕΣΑ τους Προέδρους της εταιρείας και του Σωματείου, καθώς και τον Αναπληρωτή Πρόεδρο σε συνάντηση με αντιπροσωπεία του συνδέσμου. Αυτή τη φορά απαιτούμε να ακούσετε και τη δική μας θέση. Είναι απαράδεκτο να αγνοείται μερίδα του κόσμου, για τον όποιοδήποτε λόγο που ούτε που μας ενδιαφέρει. Αν η πορεία της ομάδας ήταν απογοητευτική όπως τα προηγούμενα χρόνια, υποθέτουμε ότι θα είχατε διαφορετική προσέγγιση.

Αναμένουμε εξηγήσεις από τη διοίκηση καθώς και τον ορισμό συνάντησης. Εμείς συνένοχοι στην δολοφονία του αθλητισμού δεν θα γίνουμε ΠΟΤΕ.

Υ.Γ:Η δική μας στήριξη στην ομάδα είναι δεδομένη, είτε εντός είτε εκτός των γηπέδων.

OXI ΣΤΟΝ ΤΡΟΜΟΝΟΜΟ - ΟΧΙ ΣΤΑ ΓΗΠΕΔΑ ΕΚΚΛΗΣΙΕΣ

ΜΑΧΗΤΕC CLUB ''ΧΡΙΣΤΑΚΗΣ ΦΩΤΙΟΥ''
 

Δειτε Επισης

Συγκλονιστικό βίντεο-Η στιγμή που πυροσβέστης ανεβαίνει σε σκεπή φλεγόμενου σπιτιού στην Παλαιά Φώκαια
Η τοποθέτηση Μητσοτάκη για την υπόθεση ΟΠΕΚΕΠΕ-«Δεν έχω ενημερωθεί πλήρως για το περιεχόμενο της δικογραφίας»
Σε ταραγμένα νερά η Κυβέρνηση στην Ελλάδα-Έβαλε φωτιά το σκάνδαλο του ΟΠΕΚΕΠΕ, έντονες πιέσεις δέχεται η ΝΔ
Εκτελέστηκε στην Ιαπωνία ο «δολοφόνος του Τwitter» που σκότωσε και διαμέλισε εννέα άτομα-Πώς έβρισκε τα θύματά του
Η ΕΕ έτοιμη για εμπορική συμφωνία με ΗΠΑ διαμηνύουν Ευρωπαίοι ηγέτες
Καμένα σπίτια άφησε πίσω της η φωτιά στην Παλαιά Φώκαια-Εικόνες καταστροφής
To Ευρωπαϊκό Συμβούλιο επαναλαμβάνει την υποστήριξή του στην Ουκρανία και ετοιμάζει νέες κυρώσεις για τη Ρωσία
Στους 65 ανήλθαν οι νεκροί στη Γάζα-Καταγγέλλει γενοκτονία η Ισπανία
Ισραηλινά ΜΜΕ: Παρασκηνιακή συμφωνία Τραμπ με Νετανιάχου για λήξη του πολέμου στη Γάζα -
Συμφωνία των 27 της ΕΕ για την παράταση των κυρώσεων στη Ρωσία