Παρουσιαστής ευχήθηκε μια «καλή επίθεση σε σχολείο» για να σπάσει η μονοτονία από την παραπομπή Τραμπ

Η εκπομπή ενός παρουσιαστή αμερικανικού ραδιοφωνικού δικτύου, ο οποίος ευχήθηκε να διαπραχθεί μια «καλή ένοπλη επίθεση σε σχολείο» προκειμένου να διακοπεί η κάλυψη από τα ΜΜΕ της διαδικασίας για την παραπομπή του Ντόναλντ Τραμπ, ακυρώθηκε, ανακοίνωσε ο σταθμός.
 
«Μας μιλούν ατελείωτα για την «παραπομπή» του Ντόναλντ Τραμπ», είπε χθες στον «αέρα» του σταθμού 710 KNUS ο συμπαρουσιαστής της εκπομπής Chuck & Julie.
 
«Ναι, θα ευχόσουν για μια καλή ένοπλη επίθεση σε ένα σχολείο προκειμένου να σπάσει η μονοτονία», συμπλήρωσε ο Τσακ Μπόνιγουελ, τον οποίον διέκοψε ευθύς αμέσως η συμπαρουσιάστριά του, η οποία του απάντησε εμβρόντητη: «Όχι, όχι, μην το λες αυτό, μην το λες αυτό. Μην τηλεφωνείτε, ο Τσακ δεν το είπε αυτό».
 
Μια ένοπλη επίθεση «όπου κανείς δεν θα τραυματιζόταν» συνέχισε ο Μπόνιγουελ.
 
Το σχόλιο, σε μια χώρα όπου οι ένοπλες επιθέσεις σε σχολεία είναι συχνές, είχε ως αποτέλεσμα ο σταθμός να σπεύσει να καταδικάσει το περιστατικό.
 
«Δεδομένης της ιστορίας βίας στα σχολεία, που έχει βυθίσει στο πένθος τον πληθυσμό μας, ο 710 KNUS επιβεβαιώνει ότι ο συμπαρουσιαστής της εκπομπής Chuck & Julie Τσακ Μπόνιγουελ προέβη σε ανάρμοστο σχόλιο. Ελήφθη η απόφαση να σταματήσει η εκπομπή αμέσως», έγραψε στο Twitter ο σταθμός που εδρεύει στο Ντένβερ, στο Κολοράντο.
 
Το 1999, δύο ένοπλοι έσπειραν τον θάνατο στο Λύκειο Κολουμπάιν, στην πόλη Λίτλτον, νοτίως του Ντένβερ, σκοτώνοντας 12 μαθητές και έναν καθηγητή.
 
Πηγή: Πρώτο Θέμα

Δειτε Επισης

Επεισόδιο με πυροβολισμούς στη Θεσσαλονίκη-«Βγες έξω θα σε σκοτώσω»
ΒΙΝΤΕΟ: O Πούτιν δείχνει για πρώτη φορά το πολυτελές διαμέρισμά του στο Κρεμλίνο
Νέα ηχητικά ντοκουμέντα από την τραγωδία στα Τέμπη-Ουρλιαχτά παιδιών, «πήρε φωτιά το τρένο»
Βρέθηκε νικητής στο Τζόκερ-Κέρδισε 4,7 εκατομμύρια ευρώ
Πώς έφτασαν οι Ελληνικές Αρχές μέσω Λιθουανίας στον 59χρονο «κατάσκοπο» -ελαιοχρωματιστή» στην Αλεξανδρούπολη
Η κυβέρνηση Τραμπ ετοιμάζει την πρώτη πώληση στρατιωτικού εξοπλισμού στην Ουκρανία
Σύλληψη 27χρονου στη Λευκωσία γιατί δεν παρουσιάστηκε στο Δικαστήριο-Εντοπίστηκαν κλοπιμαία στο διαμέρισμα του
Αεροπορικές επιδρομές του Ισραήλ κοντά στο προεδρικό μέγαρο της Δαμασκού
Ρούμπιο για συνομιλίες Ουκρανίας-Ρωσίας: Αν οι ΗΠΑ δεν δουν πρόοδο, θα επανεξετάσουν τη στάση τους
Εκτελέστηκε στη Φλόριντα με θανατηφόρα ένεση πρώην στρατιωτικός που είχε υπηρετήσει στον πόλεμο του Κόλπου