Χειροπέδες στην 35χρονη που καταζητείτο για κακόβουλη ζημιά και μαχαιροφορία στη Λεμεσό

Συνελήφθη χθες βράδυ δυνάμει δικαστικού εντάλματος και τέθηκε υπό κράτηση 35χρονη, για διευκόλυνση των ανακρίσεων σχετικά με διερευνώμενη υπόθεση πρόκλησης κακόβουλης ζημιάς, κλοπής, μαχαιροφορίας προς διέγερση τρόμου, πρόκλησης ανησυχίας και απειλής βιαιοπραγίας.
 
Φωτογραφία της 35χρονης και σχετική ανακοίνωση για εντοπισμό και σύλληψη της, είχε δημοσιευθεί χθες βράδυ από την Αστυνομία. Μετά από τη σύλληψή της, δεν συντρέχει λόγος συνέχισης της δημοσίευσης των προσωπικών της στοιχείων και της φωτογραφίας της.
 
Το ΤΑΕ Λεμεσού διερευνά την υπόθεση.
 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Δειτε Επισης

Τουλάχιστον 108 νεκροί από τις πλημμύρες στο Τέξας-Αγνοούνται τέσσερα παιδιά
Εκατοντάδες πολίτες σε διαμαρτυρία έξω από τη Νομική-Κατηγόρησε τον Αγγελίδη για αλαζονεία και ζήτησε παραίτηση η ΠΟΓΟ
Δεύτερη σύλληψη για την ρίψη μολότοφ σε αυλή κατοικίας στη Λάρνακα
Κατάφεραν να αποσπάσουν 14,500 ευρώ από 57χρονο μέσω του τραπεζικού του λογαριασμού
Με τον διαχωρισμό εξουσιών απαντά ο ΠτΔ στις επικρίσεις Αγγελίδη-«Αντίθετες απόψεις και από κάποιους στην Νομική Υπηρεσία»
Σε κρίσιμη κατάσταση πρόσωπο το οποίο βρέθηκε τραυματισμένο σε εξωτερικό χώρο στην Αγία Νάπα
Κατηγόρησε τον Σάββα Αγγελίδη ότι έριξε λάδι στη φωτιά η ΕΔΕΚ-«Οι θεσμοί επιβάλλεται να εγκαταλείψουν την έπαρση»
Σ. Αγγελίδης: «Δεν χρειάζεται να θέσω την παραίτηση μου σε κανένα. Αν αποφασίσω να αποχωρήσω, θα αποχωρήσω»
Χ. Κληρίδης: Δεν μπορεί ο οποιοσδήποτε λειτουργός της δικαιοσύνης να συνταυτίζει τον εαυτόν του με τη δικαιοσύνη
Ανοικτή επιστολή μοναχών της Μονής Αββακούμ με πυρά προς τον Μητροπολίτη Ταμασού-Καταγγέλλουν παράνομη εισβολή