Η αναπαράσταση κατέδειξε την ταχύτητα της φονικής πορείας του Ρώσου

Η αναπαράσταση της Τροχαίας Λεμεσού σε σχέση με το θανατηφόρο δυστύχημα που στοίχισε τη ζωή του 27χρονου Παναγιώτη Χριστοφόρου, έδειξε την φονική ταχύτητα με την οποίο κινείτο ο 50χρονος Ρώσος.
 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ: Με προηγούμενη καταδίκη ο Ρώσος που παρέσυρε στο θάνατο τον Παναγιώτη
 
Σύμφωνα με αρμόδια πηγή, χθες έγινε αναπαράσταση στον αυτοκινητόδρομο Λευκωσίας-Λεμεσού, στο ύψος που γράφτηκε η τραγωδία, και από τις έρευνες διαπιστώθηκε πως ο 50χρονος έτρεχε με 180-190 χιλιόμετρα.

Ο 50χρονος Ρώσος, ο οποίος οδηγούσε έχοντας στο αίμα του 245 mg%, προσέκρουσε βίαια στο όχημα του άτυχου Παναγιώτη, ο οποίος βρήκε ακαριαίο θάνατο.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ: Το θανατηφόρο μείγμα του Ρώσου που έστειλε στο θάνατο τον άτυχο Παναγιώτη

Από τα ιατροδικαστικά ευρήματα, διαφάνηκε ότι ο 27χρονος υπέστη πλήρη διατομή της θωρακικής αορτής, κατάγματα αυχενικής και θωρακικής μοίρας σπονδυλικής στήλης, αιμορραγία εγκέφαλου, ρήξη ύπατος και πολλαπλές κακώσεις σώματος και ζωτικών οργάνων.
 
Ο Ρώσος έχει παραπεμφθεί σε δίκη ενώπιον του Κακουργιοδικείου Λεμεσού με την κατηγορία της ανθρωποκτονίας.
 
Σημειώνεται ότι ο μοναδικός που παραπέμφθηκε στο παρελθόν σε δίκη για ανθρωποκτονία μετά από θανατηφόρο δυστύχημα, ήταν 50χρονος, ο οποίος το 2015 είχε προκαλέσει το θανατηφόρο τροχαίο με θύμα τον 25χρονο Στέφανο Γεωργίου και ο οποίος καταδικάστηκε σε έξι χρόνια φυλάκιση.
 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ: Με φόντο την υπόθεση του Στέφανου σε δίκη ο Ρώσος για το θάνατο του Παναγιώτη

Δειτε Επισης

Διέκοψε τη στατική φρούρηση συναγωγών ο Αρναούτης, έντονη αντίδραση Αρχιραβίνου-«Λανθασμένη απόφαση, ο κίνδυνος είναι εκεί»
Κατέσχεσαν αδήλωτα πολυτελή είδη οι Αρχές στο αεροδρόμιο Λάρνακας (pics)
Κακόβουλη η πυρκαγιά στα Μανδριά-Τέθηκε υπό έλεγχο αφού έκαψε 1,5 εκτάριο
Κατάσχεση από Τμήμα Τελωνείων μεγάλης ποσότητας φυτοφαρμάκων λόγω λανθασμένης σήμανσης
Ελλείπει από τον χώρο διαμονής του στη Λάρνακα 17χρονος από τη Συρία
Καταγγελίες για το εργασιακό καθεστώς των φρουρών-Την ανάγκη πρωτοκόλλων διαπίστωσε η Βουλή
Πυρκαγιά στα Μανδριά Λεμεσού-Ισχυρές δυνάμεις πυρόσβεσης
Υπό κράτηση μέχρι τη δίκη ο πέμπτος συλληφθείς για την επίθεση κατά των πετοσφαιριστών Παφιακού
Πήρε 15 στα Θρησκευτικά ο Γιαννάκης, μεταφράστηκε... 19-Αλλοιώσεις στην βαθμολογία των Νέων, Φυσικής και Γαλλικών
Στην Κύπρο από το ΗΒ καταζητούμενη για εικονικούς γάμους με τη συμμετοχή ευάλωτων ατόμων