Μετά τον Κωστή βολιδοσκοπεί και Σιαθά ο Ολυμπιακός Πειραιώς

Μετά τον νεαρό Κωστή, ο οποίος έκλεισε στην ομάδα του Πειραιά, ακόμη ένας Κύπριος 21χρονος (γεννημένος στις 16/12/1998) βρίσκεται στη λίστα, του Ολυμπιακού Πειραιώς, σύμφωνα με ελλαδικό δημοσίευμα. 

Ο λόγος για τον Θεοδώση Σιαθά, ο οποίος αγωνίζεται στη Νέα Σαλαμίνα και αγωνίζεται ως μεσοεπιθετικός.

Αναλυτικά:

Ο Σιαθάς παίζει ως αναπληρωματικός, ενώ στη Σαλαμίνα αναμένεται να πάρει φανέλα βασικού, μιας και οι ικανότητες του είναι αρκετά καλές.

Φέτος έχει πάρει 79 λεπτά συμμετοχής, δηλαδή 7 αναμετρήσεις στο Κυπριακό πρωτάθλημα και η αξία του είναι στα 150.000 ευρώ.

Πέρα του Ολυμπιακού, υπάρχει ενδιαφέρον από την Ανόρθωση και την Ομόνοια, όπου έχουν αποστείλει ανθρώπους σε αναμετρήσεις, για να τον δουν από κοντά.

Δειτε Επισης

Απειλεί τις ΗΠΑ ο Χαμενεΐ«Καμία επιτυχία στις επιθέσεις, το πυρηνικό μας πρόγραμμα παραμένει άθικτο»
Η ψηλότερη ζήτηση σε ρεύμα καταγράφηκε την Πέμπτη-«Ενδεχομένως να υπάρξουν μέρες με οριακή επάρκεια»
Το μυστικό διπλωματικό σχέδιο Τραμπ για το Ιράν-Προσφέρει 30 δισ. για ειρηνικό πυρηνικό πρόγραμμα
Δριμύ κατηγορώ από δικηγόρο Τυχικού κατά Αρχιεπισκόπου-«Μειωτική στάση και λεκτική απειλή για καθαίρεση»
Συνελήφθη βαρυποινίτης και άλλοι τέσσερις για νομιμοποίηση εσόδων από παράνομες πράξεις-Καταζητείται άλλος ένας
Οδηγός ετών 13,5 έκοβε βόλτες με όχημα χωρίς πινακίδες-Συνοδηγός η αδερφή του με βρέφος στην αγκαλιά της
Ξεκαθαρίζει η Κυβέρνηση για βίντεο με δήθεν συνομιλία του Προέδρου με δημοσιογράφο-«Είναι κατασκευασμένο με ΑΙ»
Συγκλονιστικό βίντεο-Η στιγμή που πυροσβέστης ανεβαίνει σε σκεπή φλεγόμενου σπιτιού στην Παλαιά Φώκαια
Η τοποθέτηση Μητσοτάκη για την υπόθεση ΟΠΕΚΕΠΕ-«Δεν έχω ενημερωθεί πλήρως για το περιεχόμενο της δικογραφίας»
Σε ταραγμένα νερά η Κυβέρνηση στην Ελλάδα-Έβαλε φωτιά το σκάνδαλο του ΟΠΕΚΕΠΕ, έντονες πιέσεις δέχεται η ΝΔ