Με υπογραφή Φιρμίνο «πλώρη» για το Παγκόσμιο η Λίβερπουλ

Στον τελικό του Παγκοσμίου συλλόγων η Λίβερπουλ που κέρδισε τη Μοντερέι με 2-1. 

Η Λίβερπουλ πίεσε από τα πρώτα λεπτά και στο 12’ ο Σαλάχ έβγαλε πανέμορφα στον Κεϊτά που πλάστε από το πέναλτι για το 0-1. Ωστόσο η Μοντερέι απάντησε άμεσα και  ισοφάρισε στο 14’. Ο Άλισον είπε όχι σε σουτ του Γκαγιάρδο από αριστερά αλλά ο Φούνες Μόρι από κοντά έκανε το 1-1.

Στο 22’ ο Σαλάχ πάτησε πανέμορφα στον Μίλνερ που από κοντά πλάσαρε αλλά νικήθηκε από τον Μπαροβέρο και στο 26’ ο Άλισον είπε όχι σε σουτ του Παμπόν από δεξιά όπως έκανε και στο 37’. Στο 43’ ο Μπαροβέρο πρόλαβε σωτήρια τον Κεϊτά που βρέθηκε ξανά σε θέση φορ.

Στο 50’ ο Άλισον έβγαλε εντυπωσιακά το φάουλ του Πάμπον, ενώ στο 58’ ο Κεϊτά έκανε φοβερή ενέργεια και σουτ από το πέναλτι αλλά ο Μπαροβέρο του είπε όχι.

Στο 62’ ακυρώθηκε σωστά το γκολ του Οριγκί για οφσάιντ, ενώ στο 68’ ο Άλισον έσωσε μετά από μακρινό σουτ του Φούνες Μόρι και στο 71’ ο Βραζιλιάνος είπε όχι και σε σουτ του Γκαγιάρδο.

Στο 74’ ο Οριγκί έχασε απίθανη ευκαιρία εξ επαφής αλλά στο 90+1’ ο Άρολντ έκανε έξυπνο γύρισμα από δεξιά και ο Φιρμίνο με προβολή από κοντά έκανε το 1-2.

ΜΟΝΤΕΡΕΪ: Μπαροβέρο, Σάντσεθ, Μοντές (79’ Λαγιούν), Φούνες Μόρι, Παμπόν (82’ Μέθα), Βανχιόνι, Γκαγιάρδο, Ορτίθ, Πισάρο (90’ Τζ.Γκονσάλες), Ροντρίγκες, Μεδίνα ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ: Άλισον, Μίλνερ (75’ Άρνολντ), Γκόμες, Χέντερσον, Ρόμπερτσον, Λαλάνα, Κεϊτά, Τσάμπερλεϊν, Σακιρί (68’ Μανέ), Σαλάχ, Οριγκί (85’ Φιρμίνο)

Πηγή:aek365.gr

Δειτε Επισης

Ο Τραμπ αποκάλυψε τι συζήτησε με τον Ζελένσκι στη Ρώμη
Αποτροπιασμός για το άγριο τέλος της Ουκρανής δημοσιογράφου Βικτόρια Ρόσκινα-Γιατί οι Ρώσοι έβγαλαν μάτια, εγκέφαλο και λάρυγγα από τη σορό της
Απογειώθηκε το ελικόπτερο της Αστυνομίας για το Ισραήλ-Συνδρομή στην κατάσβεση της πυρκαγιάς
ΒΙΝΤΕΟ: Σε 11 μέτωπα μαίνονται οι μεγάλες φωτιές στο Ισραήλ-Βίντεο αποτυπώνει το μέγεθος της καταστροφής
Έπεσαν οι υπογραφές για τη μεταφορά των κινητών μονάδων αφαλάτωσης στην Κύπρο από τα ΗΑΕ
Με τα επιτεύγματα της Κυβέρνησης για τους εργαζόμενους το μήνυμα του ΠτΔ για την Εργατική Πρωτομαγιά
Πέρασαν χειροπέδες σε 16χρονο για εμπρησμό μοτοποδηλάτου στη Λευκωσία-Κλάπηκε την ίδια νύχτα
Εικοσιένα χρόνια από την ένταξη της Κύπρου στην ΕΕ-«Το ισχυρότερο εφόδιο στον αγώνα για επίλυση του Κυπριακού»
Νέα επίθεση εναντίον ντελιβερά στη Λεμεσό-Τον χτύπησαν με μεταλλικά αντικείμενα και τον λήστεψαν
Αεροδιακομιδή μέλους πληρώματος εμπορικού πλοίου στην Πάφο-Ενεργοποιήθηκε το σχέδιο ΝΕΑΡΧΟΣ