«Οι πρόεδροι να παραδώσουν τις κάρτες πίσω στον ΚΟΑ σήμερα»

Καλούν όλους τους προέδρους των ομάδων να παραδώσουν όλες τις κάρτες φιλάθλου που έχουν εκδώσει, πίσω στον ΚΟΑ σήμερα (17/12) στη συνέλευση. 

H ανακοίνωση:

Μέρα γενικής Συνέλευσης σήμερα για την Κ.Ο.Π στην οποία θα συζητηθούν διαφορά θέματα, όπως διαιτησία, VAR, αλλά αυτό που αφορά περισσότερο την παρούσα χρονική στιγμή τον ΣΥ.ΦΙ ΔΥΤΙΚΆ ΠΡΟΆΣΤΙΑ ΑΠΌΛΛΩΝ ΘΥΡΑ 1 είναι αυτό της Κάρτας Φιλάθλου.

Σήμερα κ.κ είναι η ευκαιρία να δείξετε τις πραγματικές σας προθέσεις.

Τα έχουμε όλα χιλιοειπωμένα, και δεν χρειάζεται να επαναλαμβανόμαστε συνεχώς.

Αυτό το μέτρο είναι ανεπαρκές, αντισυνταγματικο, και αποτυχημένο.

Αν οι πρόεδροι των σωματείων-εταιριών επιθυμούν πραγματικά να πέσει η κάρτα Οπαδού τότε πρέπει πρώτοι αυτοί να παραδώσουν τις κάρτες που έχουν εκδώσει πίσω στον Κ.Ο.Α σήμερα κιόλας.

Αυτό το μείζων θέμα που ταλαιπωρεί το κυπριακό ποδόσφαιρο τα τελευταία δύο χρόνια σχεδόν πρέπει να λυθεί άμεσα πριν είναι πλέον αργά.

ΟΧΙ ΣΤΗ ΚΑΡΤΑ ΟΠΑΔΟΎ

ΆΜΕΣΗ ΚΑΤΑΡΓΗΣΗ ΚΑΙ ΟΧΙ ΑΠΛΆ ΤΡΟΠΟΠΟΙΗΣΗ ΤΟΥ ΤΡΟΜΟΝΟΜΟΥ.

Δειτε Επισης

LIVE: Κόλαφος η μητέρα του Κυριάκου Όξινου-«Τι έγινε με το πόρισμα του 2019 και χάσαμε δύο παιδιά;»
Την Παρασκευή καταθέτει πρόταση για την προεδρία της ΕΔΕΚ ο Ευσταθίου-«Θα ανοίξουμε δρόμο για όλους»
Στήνει το κόμμα και ετοιμάζεται για τη μάχη των Βουλευτικών η Δημοκρατική Αλλαγή
Καταδίκη νοσηλευτή που έβαλε κρυφή κάμερα στις συναδέλφους του και κατέγραφε ιδιωτικές στιγμές-«Ταπείνωση, εξευτελισμός και προσβολή»
Σχεδόν στα μισά του δρόμου οι ανακλήσεις οχημάτων-Καθοριστικοί μήνες Μάιος και Ιούνιος για το χρονοδιάγραμμα
Καθήλωσαν οι μαρτυρίες νεαρών κωφών-«Πως είναι μέτρια η ζωή μέσα στην σιωπή; Όταν δεν ακούω ήχους, τον κίνδυνο...»
Το σενάριο πίσω από την στρατηγική Ευσταθίου, το νομικό παραθυράκι και η αντεπίθεση των διαγραφέντων
Αυτοί είναι οι αριθμοί που κερδίζουν πάνω από τέσσερα εκατομμύρια ευρώ στην κλήρωση του Τζόκερ
Δεν εντοπίστηκε οτιδήποτε ύποπτο στη Βουλή των Ελλήνων-Λήξη συναγερμού
Με αναφορές στις κυπρογενείς υποχρεώσεις της Τουρκίας η ομιλία Αννίτας στο ΕΛΚ