Η πρώτη αντίδραση του ΑΠΟΕΛ για τη μάχη με τη Βασιλεία

Τη δική του άποψη για την κλήρωση με τη Βασιλεία, παρέθεσε o Γενικός Διευθυντής της εταιρείας ΑΠΟΕΛ, Ευθύμιος Αγαθοκλέους σε δηλώσεις που παραχώρησε στην Cosmote TV, μετά την κλήρωση των 32 του Γιουρόπα Λιγκ. 
 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ: Τα 55 εκατομμύρια και τα αστέρια της Βασιλείας που βρίσκει ο ΑΠΟΕΛ
 
«Η κλήρωση θεωρητικά καλή πιστεύω, θα μπορούσε να ήταν και πολύ πιο δύσκολος αντίπαλος. Υπήρχαν ομάδες επιπέδου Τσάμπιονς Λιγκ που κατέβηκαν κάτω. Ο ΑΠΟΕΛ όπως γνωρίζετε θα τα δώσει όλα. Είναι στο DNA της ομάδας να παλεύουμε όλα τα παιχνίδια. Είναι τιμή μας που είμαστε εδώ. Θα παλέψουμε τώρα στους “32” για να πάμε στους “16” και ότι βγει.

Το τι θέλουμε να πετύχουμε είναι πρωταθλητισμός, προκρίσεις, καλές εμφανίσεις και να ανεβάσουμε το επίπεδο του κυπριακού ποδοσφαίρου όσο πιο ψηλότερα γίνεται. Έχουμε αλλάξει δύο προπονητές φέτος, μια το καλοκαίρι και μία πριν μια εβδομάδα. Κρίναμε ότι έπρεπε να γίνει η αλλαγή παρόλο που οι συχνές αλλαγές δεν είναι ότι καλύτερο σε μια ποδοσφαιρική ομάδα. Με κάποιο τρόπο όμως τα καταφέρνουμε και βρισκόμαστε εκεί. Τώρα έχουμε τον κ.Λούκα Χατζηλούκα, είναι ένας Κύπριος προπονητής, θα τα δώσουμε όλα για να βάλουμε την ομάδα σε τέτοιο επίπεδο ώστε να μπορεί να αντεπεξέλθει σε όλες τις διοργανώσεις».

Δειτε Επισης

Διπλωματικό θρίλερ για το Ουκρανικό-«Περιμένω να δω ποιος θα έρθει από Ρωσία και μετά θα αποφασίσω»
Κίεβο: Αν δεν εμφανιστεί ο Πούτιν στην Τουρκία, ο Ζελένσκι μπορεί να αποσύρει την ουκρανική αποστολή
Καταθέτει γυναίκα-κλειδί για τους θανάτους στο Ελληνικό-Τι δείχνει η πρώτη ιατροδικαστική στην 98χρονη μητέρα
Βίντεο ντοκουμέντο από την έφοδο της ΕΛ.ΑΣ. στη Νομική Αθηνών
Οι ΗΠΑ επέστρεψαν στο Καράκας ένα δίχρονο παιδί που έμεινε μόνο του μετά την απέλαση των γονιών του
ΒΙΝΤΕΟ: Η στιγμή που βρίσκουν το βρέφος στον Άλιμο-Ερευνάται καταγγελία για αρπαγή
Αισιόδοξος για κινητοποίηση στο Κυπριακό ο ΠτΔ μετά το διορισμό Χαν-Συνομιλίες ξανά με Ολγκίν, αναμένεται ανακοίνωση καθόδου
Τουλάχιστον 50 νεκροί σε ισραηλινές επιθέσεις στη βόρεια Γάζα-Χτύπησαν νοσοκομείο και προσφυγικό καταυλισμό
Μεγάλες οι προσδοκίες της Λευκωσίας για το διορισμό Χαν-«Έχει όλα τα εχέγγυα για να ανταποκριθεί στο ρόλο του»
Δεν άρεσε στον Τατάρ ο διορισμός Χαν-«Μονομερή προσπάθεια που αγνοεί τις πολιτικές πραγματικότητες»