Η απογοήτευση των Ρώσων και το ενδεχόμενο αποχώρησης του Μπεσάρα

Για τη φετινή πορεία της ομάδας του, την απογοήτευση των Ρώσων ιδιοκτητών, αλλά και για το συμβόλαιο του με την ομάδα της Πάφου, ανέφερε σε δηλώσεις που παραχώρησε ο Ναχίρ Μπεσάρα σε δηλώσεις που παραχώρησε σε μέσο της πατρίδας του. 

Ο Σουηδός άσος της Παφιακής ομάδας, μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στην επιλογή του για να έρθει στην Κύπρο λέγοντας, «επέλεξα την Πάφο ως μια πρόκληση και σκέφτηκα ότι θα ήταν ωραίο να είμαι σε μια κορυφαία ομάδα, ταυτόχρονα με τους πολλούς καλούς παίκτες. Ο στόχος ήταν να κυριαρχήσουμε και να κερδίσουμε το πρωτάθλημα. Ωστόσο, όταν επενδύεις τόσο πολύ, θα υπάρξει πίεση από ψηλά και ο πρόεδρος και οι άλλοι δεν θα είναι πλήρως ικανοποιημένοι».

Όσο αφορά την κατάσταση που επικρατεί στην Πάφο, αλλά και τους αρκετούς τραυματισμούς ο Μπεσάρα ανέφερε πως, «είμαστε μια εντελώς νέα ομάδα και ολόκληρο το ρόστερ αποτελείται από νέους παίκτες. Είχαμε πάρα πολλές απώλειες, δεν έχω δει ποτέ στην καριέρα μου τόσες συνεχόμενες όσες είχαμε φέτος. Στη συνέχεια, ο προπονητής έπρεπε να φύγει και παίξαμε μερικούς αγώνες χωρίς προπονητή. Τώρα ήρθε ένας νέος προπονητής, αλλά η ομάδα δεν είναι σταθερή και εμείς οι παίκτες δεν είμαστε στο σημείο που θέλουμε».

Ερωτηθείς για την αντίδραση της διοίκησης αλλά και για την απόφαση αρκετών ποδοσφαιριστών να έρθουν στη Κύπρο ο 28χρονος μέσος ανέφερε πως, «δεν μας έχει τιμωρήσει, αλλά είχαμε πολλές συναντήσεις με τη διοίκηση και τον πρόεδρο. Είναι γνωστό ότι δεν είναι πλήρως ικανοποιημένοι. Όχι, στην πραγματικότητα είναι το αντίθετο. Εξάλλου έχουν έρθει παίκτες που έχουν αποδώσει σε άλλες ομάδες, αλλά δεν το έχουν κάνει τώρα. Δεν είναι μόνο λάθος των παικτών ή λάθος της διοίκησης. Έχουμε κάνει τη δουλειά μας, αλλά ακόμα δεν έχουμε πάρει αποτελέσματα».

Όσον αφορά τον ίδιο αλλά και την απόδοση του σημείωσε, «έχω παίξει σχεδόν σε κάθε παιχνίδι και κέρδισα μεγάλη αυτοπεποίθηση. Δεν έχω παίξει τόσο επιθετικά, αλλά ως ένας από τους τρεις κεντρικούς μέσους. Είναι ωραίο να παίζεις, αλλά όχι όταν τα πράγματα δεν πάνε καλά για την ομάδα. Έχουμε έναν νέο προπονητή τώρα, οπότε θα δούμε πώς θα πάει».

Κλείνοντας τις δηλώσεις του δεν απέκλεισε το ενδεχόμενο να αποχωρήσει τη χειμερινή περίοδο λέγοντας, «φυσικά, πρέπει να κρατάς όλες τις πόρτες ανοιχτές, ακόμα κι αν σέβομαι το συμβόλαιο μου. Αλλάζουν γρήγορα τα πράγματα στο ποδόσφαιρο, αλλά έχω ένα συμβόλαιο και δεσμεύομαι με αυτό».

Δειτε Επισης

Τα κρούσματα… παραξενιάς συνεχίζονται στον άβολο κόσμο της συμπολίτευσης
Βγάζει το mute και ανοίγει τη συζήτηση για απαγόρευση κινητών στα σχολεία η Βουλή
Κραυγή απόγνωσης από οργανώσεις ΑμεΑ για επιδόματα-«Υπάρχουν άνθρωποι εγκλωβισμένοι στο σπίτι»
Η ευθύνη φέρνει κόλαση και ο φόβος απαγορεύσεις-Απέκρουσε και... σέντραρε την μπάλα σε Αστυνομία η ΚΟΠ
«Ξεκαθάρισμα λογαριασμών» πριν την έναρξη της δίκης για Ανδρονίκου-Οι ενστάσεις και η λευκή επιταγή του μάρτυρα
Αποδέχεται τριμερή ο Ερντογάν αλλά για να συζητηθούν... εναλλακτικές της ομοσπονδίας
Ούτε λέξη για το Κυπριακό από την Άγκυρα μετά την συνάντηση Μητσοτάκη-Ερντογάν
Για μισή ώρα συνομιλούσαν Μητσοτάκης-Ερντογάν στη Νέα Υόρκη
Αμετακίνητα αδιάλλακτος ο Ερντογάν-Ζήτησε από το βήμα της Γενικής Συνέλευσης αναγνώριση του ψευδοκράτους
Δεκάδες χιλιάδες άνθρωποι έφυγαν για να γλιτώσουν από τη βία στον Λίβανο-Δεν κάνει πίσω ο Νετανιάχου