Τρόμαξε για λίγο η Μπάγερν – Τρομάζει η Ντόρτμουντ

Συνηθίζει στις νίκες η Ντόρτμουντ που πήρε την 3η σερί επικρατώντας 4-0 στην έδρα της Μάιντζ. Ρόις (32’), Σάντσο (66’), Αζάρ (69’) και Σούλτς (84’) οι σκόρερ της ομάδας του Φαβρ, που έχοντας παιχνίδι περισσότερο μείωσε την απόστασή της από την 2η Λειψία στον πόντο, ενώ έφτασε στο -2 από την κορυφή και την Γκλάντμπαχ.

Μετά τις δύο σερί ήττες από Λεβερκούζεν και Γκλάντμπαχ ήταν απόλυτα φυσιολογικό πως άρχισαν οι εφιάλτες όταν η Βέρντερ άνοιξε το σκορ στην «Allianz Arena». Ωστόσο, αυτή την φορά τα πράγματα ήταν διαφορετικά. Η Μπάγερν αγχώθηκε αρκετά ύστερα από τέρμα του Ράσικα (24’), ωστόσο, άνοιξε το γκάζι και ξέχασε να το κλείσει. Το τελικό 6-1 ανέβασε τους Βαυαρούς στους 27 βαθμούς και στο -1 από την Ντόρτμουντ.

Από τα υπόλοιπα ματς σαφώς ξεχωρίζει η πρώτη νίκη της Χέρτα ύστερα από τον περασμένο Οκτώβριο. Η ομάδα του Κλίνσμαν λύγισε 1-0 στο Βερολίνο την εξαιρετική φέτος Φράιμπουργκ και πήρε τεράστια βαθμολογική ανάσα. Σπουδαία νίκη και για την Κολωνία, που ξεκόλλησε από την τελευταία θέση χάρη στο 2-0 κόντρα στη Λεβερκούζεν. Ισόπαλο 1-1 ήρθε το Πάντερμπορν-Ουνιόν.
 
Πηγή:sport-fm 

Δειτε Επισης

Μειώθηκαν τα εργατικά ατυχήματα στην Κύπρο-Η Τεχνητή Νοημοσύνη μπορεί να βελτιώσει την κατάσταση
Συνεχίζεται το απόγευμα η κατάθεση του Αναστασιάδη-«Αποδομείται η εκδικητική δημοσιογραφία»
Ενώπιον της ανακρίτριας ο βιολογικός πατέρας του τρίχρονου Άγγελου που κακοποιήθηκε μέχρι θανάτου στην Ελλάδα
Μέσω κατεχομένων φθάνουν στην Κύπρο τα περισσότερα θύματα εμπορίας προσώπων-Βελτιωμένη η κατάσταση
Απαιτεί αναγνώριση ρωσικού ελέγχου σε Κριμαία, Ντομπάς, Χερσώνα και Ζαπορίζιε ο Λαβρόφ
Αποκαλύψεις από το δολοφόνο του Ρώσου στρατηγού-Υποστηρίζει πως του έδωσαν 18.000 οι Ουκρανοί
Ένας στους τέσσερις καταγγέλλει ανώνυμα στην Αρχή κατά της Διαφθοράς-«Δεν στοιχειοθετούνται οι περισσότερες»
Από αιμορραγικό σοκ επήλθε ο θάνατος της 21χρονης Ξένιας-Την Τρίτη το τελευταίο αντίο
Νεαρή κατήγγειλε πως κακοποιήθηκε από 48χρονο στην Ελλάδα-Την χτύπησε και την παράτησε στον δρόμο
Ανακοίνωσε επιπρόσθετα μόρια στους στρατεύσιμους που θα καταθέσουν ηλεκτρονικά στοιχεία ο Πάλμας