«Υπάρχει προβληματισμός, αυτό είναι καμπανάκι για όλους»

Την εικόνα που παρουσιάζει η ομάδα στα τελευταία παιχνίδια με τις εμφανίσεις της αλλά και την κατάσταση που επικρατεί, σχολίασε ο εκπρόσωπος Τύπου της Νέας Σαλαμίνας, Δημήτρης Λάζος, σε δηλώσεις που παραχώρησε στον Super Sport FM. 
 
«Υπάρχει προβληματισμός στα τελευταία παιχνίδια από τις εμφανίσεις της ομάδας, όπως και για την αμυδρή συγκομιδή που έχουμε εκτός έδρας. Έχουν εντοπιστεί αρκετά θέματα τα οποία χειρίζεται το αθλητικό τμήμα και το τεχνικό επιτελείο. Πρέπει να δούμε και να ρυθμίσουμε την εμφάνιση της ομάδας στους εκτός έδρας αγώνες», ανέφερε αρχικά και πρόσθεσε για τη συγκομιδή της ομάδας μακριά από το «Αμμόχωστος».
 
«Έχουμε πάρει μόλις τέσσερις βαθμούς μακριά από την έδρα μας. Βαθμοί που ήρθαν χωρίς καλές εμφανίσεις. Αντίθετα, η ομάδα εντός έδρας έχει πραγματοποιήσει πολύ καλές εμφανίσεις. Πρέπει να δουλέψουμε στα εκτός έδρας παιχνίδια. Αντιλαμβανόμαστε ότι ανησυχεί ο κόσμος. Προβληματιζόμαστε και εμείς. Έχουμε πάρει μέτρα να ρυθμίσουμε την ομάδα και να έχει μια σταθερότητα. Όσο αφορά την συνέχεια, απαραίτητες συστάσεις δεν χρειάζονται για τον αντίπαλο. Πάντα είναι δυνατή η Ομόνοια. Και η πορεία της η φετινή δείχνει ποιους στόχους έχει, πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι αν θέλουμε να έχουμε βαθμολογικό όφελος».
 
«Δεν νιώθουμε ότι έχουμε ομάδα που μπορεί να κινδυνεύσει. Υπάρχει προβληματισμός. Αυτό που πρέπει να ρυθμιστεί είναι η σταθερότητα της ομάδας».
 
«Αυτό είναι καμπανάκι για όλους. Και για τους ποδοσφαιριστές και χρειάζεται να δούμε ότι θα αλλάξει αυτό, αρχής γενόμενης από το επόμενο παιχνίδι, που έχει τις δικές του δυσκολίες».

Δειτε Επισης

Αποδέχεται τριμερή ο Ερντογάν αλλά για να συζητηθούν... εναλλακτικές της ομοσπονδίας
Ούτε λέξη για το Κυπριακό από την Άγκυρα μετά την συνάντηση Μητσοτάκη-Ερντογάν
Για μισή ώρα συνομιλούσαν Μητσοτάκης-Ερντογάν στη Νέα Υόρκη
Αμετακίνητα αδιάλλακτος ο Ερντογάν-Ζήτησε από το βήμα της Γενικής Συνέλευσης αναγνώριση του ψευδοκράτους
Δεκάδες χιλιάδες άνθρωποι έφυγαν για να γλιτώσουν από τη βία στον Λίβανο-Δεν κάνει πίσω ο Νετανιάχου
Προειδοποιητικές σειρήνες από Γκουτέρες-«Μην επιτρέψετε να μετατραπεί ο Λίβανος σε νέα Γάζα»
Το ΑΚΕΛ είχε προτείνει νόμιμο αντικαταστάτη της ΠτΒ και το θέμα παραμερίστηκε
Πέντε πρόσωπα στο νοσοκομείο μετά από τροχαίο με τρία οχήματα στην Πάφο
Μαθητές επιδίδονται σε τζόγο και challenges μέσω κινητών-Υπογραμμίζει την ανάγκη για απαγόρευση η ΥΠΑΝ
Για «συντονισμένη προσπάθεια να αδικηθεί ο κ. Κωνσταντίνου» έκαναν λόγο οι μάρτυρες στο Εκλογοδικείο