Ευανθία Σάββα: Η Κυβέρνηση απέτυχε πλήρως να διασφαλίσει το αγαθό της ασφάλειας των πολιτών

Επικρίσεις κατά της Κυβέρνησης ότι απέτυχε πλήρως να διασφαλίσει το βασικό αγαθό της ασφάλειας στους πολίτες διατύπωσε η Βουλευτής του ΑΚΕΛ Eυανθία Σάββα, κατά τη δεύτερη μέρα συζήτησης των προϋπολογισμών στη Βουλή.

Μίλησε για τις δολοφονίες γυναικών από τον συρροή δολοφόνο και το χειρισμό που έτυχαν οι καταγγελίες εξαφανίσεων γυναικών από την Αστυνομία, για το βαν και τις παρακολουθήσεις, την απόπειρα φόνου γυναίκας με καυστικό οξύ πρόσφατα και το πόρισμα για το θάνατο του Στυλιανού που καταδεικνύει όπως είπε, εγκληματική αμέλεια των Υπηρεσιών Ευημερίας και της Αστυνομίας.
 
Σύμφωνα με την κ. Σάββα παρατηρείται υποστελέχωση των Υπηρεσιών και σοβαρά προβλήματα στην Αστυνομία με συνέπεια τεράστια κενά στην ασφάλεια των πολιτών και την κοινωνική τους προστασία.

Η Βουλευτής του ΑΚΕΛ υποστήριξε ότι επί Υπουργίας της Ζέτας Αιμιλιανίδου διαλύθηκε το κοινωνικό κράτος και διερωτήθηκε γιατί η Υπουργός δεν το βλέπει αυτό το γεγονός.
 
Αναφορά στην ομιλία της έκανε και στα προβλήματα της πόλης της, της Λάρνακας λέγοντας ότι αυτά χρονίζουν ενώ πολλά έργα είναι
ανολοκλήρωτα.

Κατηγόρησε την Κυβέρνηση ότι δεν αλλάζει την πολιτική της φιλοσοφία και ότι στις προτεραιότητές της δεν είναι η ασφάλεια και κοινωνική στήριξη ή τα έργα για αναβάθμιση των συνθηκών διαβίωσης των πολιτών, αλλά η εξυπηρέτηση, όπως είπε, των  λίγων και εκλεκτών, η αύξηση του κέρδους των φίλων και συγγενών και η πώληση διαβατηρίων, τονίζοντας ότι την ίδια ώρα το κόμμα της θα παραμείνει ταγμένο στην εξυπηρέτηση του συμφέροντος όλων των συμπολιτών μας.

Δειτε Επισης

Περισσότεροι από οκτώ εκατομμύρια Σύροι διώκονταν επί καθεστώτος Μπασάρ αλ Άσαντ
Η Ρωσία έριξε βαλλιστικούς πυραύλους στο λιμάνι της Οδησσού-Τρεις άνθρωποι έχασαν τη ζωή τους
ΒΙΝΤΕΟ: Σε διαθεσιμότητα στρατιωτικός stalker που είχε γίνει εφιάλτης σε δύο γυναίκες στην Ελλάδα
Απειλούσαν να κόψουν τα δάχτυλα του γιου του επιχειρηματία ο Ivan Greko και οι άλλοι απαγωγείς
«Θα παίξουμε με τον δικό μου τρόπο»-Πού ποντάρει ο Τραμπ με τους δασμούς 50% στην ΕΕ
Σπέρμα δότη με σπάνια γενετική μετάλλαξη κατέληξε σε 67 παιδιά στην Ευρώπη-10 διαγνώστηκαν με καρκίνο
Σκάνδαλα κλονίζουν το πριγκιπάτο-Πρώην έμπιστος του Αλβέρτου βγάζει μυστικά στη φόρα
Συνάντηση Ερντογάν με τον πρόεδρο της Συρίας Αχμέντ αλ Σαράα
Σαμποτάζ η διακοπή της ηλεκτροδότησης στην πόλη των Καννών
Όποιος μπήκε μέσα στο σπίτι ήταν γνωστός της λέει γειτόνισσα της 48χρονης που βρέθηκε νεκρή στη Νέα Χαλκηδόνα