Ο Παφιακός γκρέμισε την Ανόρθωση από την κορυφή

Τη μεγάλη έκπληξη της 8ης αγωνιστικής – 1ης του Β Γύρου στο πρωτάθλημα ΟΠΑΠ Α Κατηγορίας Γυναικών πέτυχε ο Korantina Homes Παφιακός. Η ομάδα του Κωνσταντινίδη που μετρά δυο στα δυο στον πάγκο, κέρδισε στο Αθλητικό Κέντρο Ανορθώσεως την πρωταθλήτρια των τελευταίων ετών Ανόρθωση με 1-3 σετ σε 116’. Ταυτόχρονα, οι Παφίτισσες που έκαναν φοβερή εμφάνιση υποχρέωσαν τις αντιπάλους τους στην πρώτη ήττα, ενώ τους «γκρέμισαν» από την κορυφή.

Με τη σπουδαία αυτή νίκη ο Korantina Homes Παφιακός έδειξε ότι είναι ομάδα τετράδας και ικανή να διεκδικήσει τον τίτλο. Η εμφάνιση στο τρίτο σετ ήταν εντυπωσιακή. Η Ανόρθωση υστέρησε και έχασε από ένα ανώτερο αντίπαλο.

Η Ανόρθωση προηγήθηκε 08-07 στο πρώτο σετ, αλλά ο Korantina Homes Παφιακός έφερε το σετ στα μέτρα του και προσπέρασε 10-14. Η ομάδα του Κωνσταντινίδη διατηρούσε την πρωτοπορία 14-18 σε καθοριστικό σημείο. Η Παφιακή ομάδα ήταν σταθερά μπροστά 18-22, αλλά η πίεση της Ανόρθωσης που μείωσε 23-24 ήταν έντονη. O Κorantina Homes Παφιακός άντεξε και πήρε το σετ 23-25 σε 31’ παγώνοντας τη σάλα της Ανορθώσεως.

Η Ανόρθωση με την ψυχρολουσία του 0-1 μπήκε καλύτερα στο δεύτερο σετ και προηγήθηκε 06-04. Το δεύτερο σετ κύλησε στους ίδιους ρυθμούς και ήταν πάρα πολύ ανταγωνιστικό. Η ομάδα του Βoscovic προηγήθηκε 12-09, ο Korantina Homes Παφιακός ισοφάρισε 16-16, αλλά η «Μεγάλη Κυρία» ξέφυγε 19-16 για να κερδίσει σε 29’ 25-21 ισοφαρίζοντας το ντέρμπι.

Στο τρίτο σετ ο Korantina Homes Παφιακός ήταν εντυπωσιακός. Παίζοντας εκπληκτικό βόλεϊ κυριάρχησε κερδίζοντας την Ανόρθωση που υστέρησε σε όλους τους τομείς 15-25 σε 26’ γράφοντας το 1-2 μέσα στη Λευκωσία.

Στο τέταρτο ο Korantina Homes Παφιακός ήταν ακόμα πιο εντυπωσιακός. Μετά το αρχικό 09-12, η ομάδα του Κωνσταντινίδη επιβλήθηκε κατά κράτος. Προηγήθηκε 11-18 και αφού έλεγξε πλήρως το σετ κέρδισε 19-25 σε 30’ και τον αγώνα 1-3. Ταυτόχρονα, υποχρέωσε την Ανόρθωση στην πρώτη της ήττα.

ΑΝΟΡΘΩΣΗ (AL .BOSCOVIC):Caetano, Taylor, Βασιλείου, Χαραλάμπους, Bratunhina, Σταυρινίδου – Λίμπερο: Δαϋίδ. – Αλλαγές: Ριαλά.

Korantina Homes ΠΑΦΙΑΚΟΣ(KΩΝΣΤΑΝΤΙΝΙΔΗΣ):Da Silva, Θεοτή, Melo, Kωνσταντίνου, Batista Ιορδάνους – Λίμπερο: Στεφάνου – Αλλαγές: Τilley.

Δειτε Επισης

Κραυγή απόγνωσης από τον πατέρα δεκάμηνου βρέφους-«Θα πέθαινε στα χέρια της μάνας του»
Στο κελί ο 25χρονος που συνελήφθη από τις Αρχές μετά τα επεισόδια-Πιάστηκε με ρόπαλα, σπρέι και κουκούλα
Παραδόθηκαν σε 160 οικογένειες κουπόνια και πακέτα με τρόφιμα για το Πάσχα
Τήρησαν και φέτος το έθιμο της αναπαράστασης της μεταφοράς του Σταυρού στον Κάθηκα (pics&vid)
Καρογιάν: Πρωταρχική επιδίωξη της ΔΗΠΑ να τερματιστεί η κατοχή
«Ψήφος εμπιστοσύνης στο θεσμικό πλαίσιο Κύπρου η έκθεση Moneyval»-Ικανοποίηση ΕΚΚ για τα ευρήματα
Φράγκος: Από Β’ Παγκόσμιο έχουμε να δούμε τόσους νεκρούς δημοσιογράφους όπως στη Γάζα
Τουλάχιστον 20 νεκροί σε δυστύχημα με λεωφορείο που έπεσε σε φαράγγι στο Πακιστάν
Πρόλαβαν τα χειρότερα από την πυρκαγιά που ξέσπασε στα Λαγουδερά-Ψάχνουν τα αίτια
Στολίστηκαν με κατάνυξη οι Επιτάφιοι και ξεκίνησε το προσκύνημα των πιστών στις Εκκλησίες (pics)