Αναστασίου: Ήρεμοι για να αποφύγουμε την πίεση του Ολυμπιακού

Τον Ολυμπιακό αντιμετωπίζει αύριο (17.15) ο Ατρόμητος στο «Γ. Καραϊσκάκης». Για τη δυσκολία του παιχνιδιού μίλησε στην κάμερα της Nova ο προπονητής της ομάδας του Περιστερίου, Γιάννης Αναστασίου, ο οποίος τόνισε ότι απαιτείται συγκέντρωση ώστε οι παίκτες του να αποφύγουν την «ερυθρόλευκη» πίεση.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Αναστασίου:

«Παίζουμε με τον πρωτοπόρο του πρωταθλήματος, μία ομάδα που παίζει Champions League, αυτά τα στοιχεία κάνουν ιδιαίτερο το παιχνίδι. Ο Ολυμπιακός έχει δείξει στο Καραϊσκάκης ότι είναι πάρα πολύ δυνατός, από την άλλη είναι ένα παιχνίδι που ξέρουμε ότι πρέπει να παίξουμε. Χρειάζεται να είμαστε συγκεντρωμένοι και να αποφύγουμε αβίαστα λάθη που κάναμε στα προηγούμενα παιχνίδια. Δικές μας ελλείψεις στα προηγούμενα ματς έδωσαν το δικαίωμα στον αντίπαλο να μας απειλήσει. Θα θέλει μεγαλύτερη προσοχή, δουλεύουμε κατά τη διάρκεια της εβδομάδας, ώστε να είμαστε έτοιμοι για το παιχνίδι.

Προβεβλημένοι σύνδεσμοιΕδώ κάνεις το παιχνίδι σου! Με το MatchCombo συνδυάζεις διαφορετικές επιλογές ενός αγώνα σε ένα στοίχημα! Πάτα εδώ!

Θα κριθεί στο ότι ο Ολυμπιακός θα μπει δυνατά στο παιχνίδι, θα πρέπει να είμαστε ήρεμοι ώστε να αποφύγουμε την πίεση. Θα χρειαστεί συγκέντρωση, πειθαρχία, καλή οργάνωση, αποτελεσματικότητα και αποφασιστικότητα στις μονομαχίες, όταν θα μας πιέζει ο Ολυμπιακός. Να έχουμε το καθαρό μυαλό να πάρουμε τις σωστές αποφάσεις και να αποφύγουμε τα λάθη».

Πηγή: sdna.gr

Δειτε Επισης

Αυτοί είναι οι τυχεροί αριθμοί στην κλήρωση του Τζόκερ
Εκατό χιλιάδες άνθρωποι διαδήλωσαν στη Χάγη κατά του πολέμου στη Γάζα
Επί γης κόλαση η Γάζα-Εκατοντάδες άμαχοι νεκροί, χωρίς νερό και τρόφιμα οι κάτοικοι, νέα μεγάλη επίθεση από το Ισραήλ
Ιδιωτική ακρόαση με τον Πάπα είχε ο ΥΠΕΞ-Στο επίκεντρο ο ρόλος της Κύπρου μεταξύ πολιτισμών και θρησκειών
Ανοιχτός ο Νετανιάχου σε συμφωνία που θα περιελάμβανε το τέλος των επιχειρήσεων στη Γάζα-Τι όρο θέτει
Επανήλθε το ΑΚΕΛ και απαντά εκ νέου στον ΠτΔ-«Μικροπολιτική και συνεχής προεκλογική εκστρατεία για το 2028»
Σοκαριστικές μαρτυρίες από το ιστιοφόρο που «καρφώθηκε» στη γέφυρα του Μπρούκλιν-«Ακούγαμε ουρλιαχτά»
Σε προκαταρκτική «δίκη» ο Τυχικός για την συμπεριφορά του, εξηγήσεις ενώπιον της Ιεράς Συνόδου-«Καταγγελίες από παντού»
Προσπάθειες να επιστραφεί η παραλία Lady’s Mile στο κοινό-Καθησυχάζει η υφυπουργός Ναυτιλίας
Ενθρονίστηκε ο Πάπας Λέων ΙΔ'-Πάνω από 250.000 πιστοί στο Βατικανό, ποιοι έδωσαν το «παρών» στην τελετή