Έβαλε στοίχημα ότι θα φάει πρώτος πενήντα αυγά και πέθανε

Ένας άνδρας στην Ινδία, πέθανε στην προσπάθεια του να φάει πενήντα αυγά, ύστερα από στοίχημα που είχε βάλει με φίλο του.
 
Σύμφωνα με πληροφορίες της αστυνομίας, οι δύο άνδρες επισκέπτονταν την αγορά της Μπιμπιγκάνζ, στην περιοχή Τζαουνπούρ, του Ούταρ Πραντές, όταν ξαφνικά άρχισαν να μαλώνουν.
 
Για να λύσουν τις διαφορές τους αποφάσισαν να βάλουν στοίχημα 2000 ρουπίες, (25 ευρώ), για το ποιος θα έτρωγε πρώτος πενήντα αυγά. Μόλις ο Σουμπντάς Γιαντά, άρχισε να τρώει το 42ο αυγό, κατέρρευσε και έπεσε αναίσθητος. Ο ηλικίας 42 Γιαντά, διακομίστηκε στο νοσοκομείο όπου λίγες ώρες αργότερα πέθανε.
 
Σύμφωνα με τους γιατρούς, ο θάνατος του Σουμπντάς Γιαντά προήλθε από υπερβολική κατανάλωση φαγητού.
 
Τον Αύγουστο, στην Καλιφόρνια, κατά την διάρκεια διαγωνισμού με μεξικάνικα τάκος, η Ντέινα Χάτσκινγκς πέθανε καθώς πνίγηκε ενώ κατάπινε και στην συνέχεια χτύπησε το κεφάλι της στο τραπέζι την ώρα που έπεφτε στο έδαφος.
 
Τον Φεβρουάριο, η Μπέθαν Γκάσκιν, 24 ετών, πνίγηκε στην προσπάθεια της να δει πόσα κομμάτια κέικ, μάρκας Τζάφα (Jaffa Cakes) , μπορούσε να χωρέσει στο στόμα της.
 
Πηγή: Huffington Post
 

Δειτε Επισης

Ο «δείκτης πίτσας» στις ΗΠΑ είχε προβλέψει την ισραηλινή επίθεση στο Ιράν
Επικό ξέσπασμα Κινέζας επιβάτιδας στο αεροδρόμιο του Μιλάνο-Κυλιόταν στο πάτωμα για υπέρβαρη βαλίτσα
Δώδεκα χρόνια ψάχνει σε χωματερή σκληρό δίσκο με το κλειδί για 732 εκατ. ευρώ σε Bitcoin
Πτήση γεμάτη… νέες τρίχες-Το φαινόμενο μεταμόσχευσης μαλλιών στην Τουρκία
Συγγραφέας έκανε παρουσίαση βιβλίου και... δεν πήγε κανείς
Viral νονά στην Ελλάδα, έπιασαν φωτιά τα μαλλιά της-«Φοβόμουν την Ανάσταση και το έπαθα σε βάφτιση»
Ο πλουσιότερος YouTuber του κόσμου δηλώνει… άφραγκος-Ζήτησε δανεικά από τη μητέρα του για τον γάμο του
Η CIA «είδε» εξωγήινους στη Σελήνη, μυστική βάση με πύργους και ανθρωποειδή
Προφυλακτικό 200 ετών με «άτακτη» εικονογράφηση θα εκτεθεί σε ολλανδικό μουσείο
ΒΙΝΤΕΟ: Καμπίνα αεροπλάνου γέμισε καπνό μετά από έκρηξη power bank λίγο μετά την απογείωση