Ανατροπή στην υπόθεση του άντρα που βρέθηκε νεκρός στο Μοναστηράκι
17:01 - 08 Νοεμβρίου 2019

Ο άγνωστος άνδρας, πιθανότατα αλλοδαπός, που εντοπίστηκε χωρίς τις αισθήσεις του, το μεσημέρι της Παρασκευής εντός του σταθμού και διακομίστηκε στο νοσοκομείο ενώ λίγη ώρα αργότερα πέθανε, σύμφωνα με την ενημέρωση από την αστυνομία.
Αρχικά υπήρχε η εντύπωση ότι ο άνδρας που εντοπίστηκε αιμόφυρτος, είχε μαχαιρωθεί. Μετά τη διακομιδή του με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο «Γ. Γεννηματάς», οι γιατροί είπαν σε αστυνομικούς, ότι δεν έφερε τραύματα από αιχμηρό αντικείμενο.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ: Μοναστηράκι: Πέθανε ο άνδρας που μαχαίρωσαν στον ηλεκτρικό
Ωστόσο, σύμφωνα και με τη ΣΤΑΣΥ, από το υλικό των καμερών ασφαλείας που εξέτασε δεν φαίνεται ο άνδρας να ήρθε σε επαφή με κάποιο άλλο άτομο κατά τη μετακίνησή του από τον σταθμό του μετρό «Κεραμεικός» έως την αποβίβασή του στον σταθμό «Μοναστηράκι», ενώ σημειώνεται ότι κινείτο βοηθούμενος από περιπατητήρα (πι).