Η ισορροπία και ο νέος ρόλος του Τάμαρι με Καραμπάχ

Στην αναγκαιότητα της νίκης στο αποψινό παιχνίδι, κόντρα στην Καραμπάχ, αναφέρθηκε ο πρόεδρος των παλαιμάχων ποδοσφαιριστών του ΑΠΟΕΛ Πετράκης Χατζηθωμάς.
 
Μίλησε, επίσης, και για την χρησιμοποίηση του Μούσα Αλ Τάμαρι στον αγωνιστικό χώρο, τονίζοντας πως ο Ιορδανός πρέπει να χρησιμοποιηθεί σε ελεύθερο ρόλο στην επίθεση.
 
Αναλυτικά τι είπε, στον Super Sport FM 104.0:
 
«Πρέπει να κερδίσουμε το παιχνίδι. Είναι θέμα οικονομικού, αλλά και πρεστίζ να συνεχίσει ο ΑΠΟΕΛ στην Ευρώπη. Οι ποδοσφαιριστές χρειάζονται τον κόσμο απόψε. Καλώ τον κόσμο να ξεχάσει την κάρτα φιλάθλου και να είναι δίπλα στην ομάδα. Είναι απαράδεκτο να παίζει η ομάδα μου και εγώ να την στηρίζω από τον καναπέ».

«Πρέπει ο προπονητής μας να παίξει έξυπνα απόψε και να δώσει ελεύθερο ρόλο στον Τάμαρι στην επίθεση. Πρέπει να κινείται παντού, για να έχουμε περισσότερες πιθανότητες για να κερδίσουμε. Έχουμε αρκετούς παίκτες, αλλά η ομάδα πρέπει να έχεις ισορροπία, τόσο σε άμυνα, όσο και σε επίθεση. Πρέπει να κερδίσουμε απόψε πάση θυσία. Ζητούμενο, επίσης, είναι η δημιουργία περισσότερων ευκαιριών».
 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
 
 
 

Δειτε Επισης

Αυτές είναι οι σημαντικότερες βάσεις των ΗΠΑ που θα μπορούσαν να βρεθούν στο στόχαστρο του Ιράν
Εξελίξεις στην υπόθεση του τέως Μητροπολίτη Πάφου-Κατέθεσε Ομολογία Πίστεως στην Ιερά Σύνοδο
Αυτό είναι το «μυστικό» πυρηνικό πρόγραμμα του Ισραήλ-Πόσο μεγάλο είναι το πυρηνικό οπλοστάσιο
Τι σημαίνει το κλείσιμο των Στενών του Ορμούζ, πώς επηρεάζει το εμπόριο-Παγκόσμια ανησυχία
ΒΙΝΤΕΟ: Μικρό πλοίο πλησίασε το φλεγόμενο σκάφος και κατέσβησε την πυρκαγιά
«Ισοπεδώσαμε το πυρηνικό πρόγραμμα του Ιράν»-Πώς οι ΗΠΑ «έπιασαν στον ύπνο» την Τεχεράνη
Οι επιπτώσεις στην Κύπρο από τη σύρραξη στη Μέση Ανατολή-«Δεν μπορούμε να αποκλείσουμε οτιδήποτε»
ΒΙΝΤΕΟ: Ισοπεδώθηκαν κτίρια από την επίθεση Ιράν σε Ισραήλ-Στους 86 οι τραυματίες
Συνεδριάζει η Επιτροπή αντιμετώπισης κρίσεων και εκτάκτων αναγκών COBRA μετά τις επιδρομές ΗΠΑ στο Ιράν
Ερωτήματα για την κατάσταση των πυρηνικών του Ιράν μετά τους βομβαρδισμούς των ΗΠΑ