Νεκρή ανασύρθηκε από τη θάλασσα γυναίκα στην Αγία Νάπα-Μοιραίες διακοπές

Νεκρή ανασύρθηκε από παραλία στην Αγία Νάπα γυναίκα, η οποία εντοπίστηκε να επιπλέει αναίσθητη από λουόμενους.

Αμέσως, ναυαγοσώστες του Δήμου Αγίας Νάπας ανέσυραν τη γυναίκα στη στεριά όπου της παρασχέθηκαν οι πρώτες βοήθειες, χωρίς όμως αποτέλεσμα.

Αμέσως ενημέρωσαν την Αστυνομία και στο σημείο κλήθηκαν μέλη της δύναμης για εξετάσεις, ενώ ασθενοφόρο μετέφερε την γυναίκα στο νοσοκομείο όπου οι επί καθήκοντι ιατροί διαπίστωσαν το θάνατο της.

Από τις εξετάσεις διαπιστώθηκε πως πρόκειται για 80χρονη από την Αυστρία, η οποία βρισκόταν στην Κύπρο για διακοπές.

Η νενομισμένη νεκροτομή επί της σορού του θα ρίξει φως στα ακριβή αίτια θανάτου της.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ: 

Δειτε Επισης

Ανατροπή οχήματος στον αυτοκινητόδρομο-Στο νοσοκομείο δύο πρόσωπα (pics)
Το απολογητικό υπόμνημα που κατέθεσε η Μουρτζούκου-«Για τον θάνατο του Παναγιωτάκη ευθύνεται η μητέρα του»
Την ανάκληση κατεψυγμένων αμπελόφυλλων ανακοίνωσαν οι Υγειονομικές Υπηρεσίες
Πορεία με μοβ φανέλες και αναμμένους φακούς για τις καταδίκες ΕΔΑΔ για υποθέσεις βιασμού-«Διεκδικούμε δικαιοσύνη»
Θεσπίζεται ρήτρα εχεμύθειας για την Αρχή κατά της Διαφθοράς-Καταθέτει νομοσχέδιο η Κυβέρνηση
Απέχουν πολύ από τον προσδιορισμό των αιτιών του δυστυχήματος εκτιμά ο CEO της Air India
Ένταση στην Βουλή, ασπίδα η Παπαγαπίου για Αγγελίδη-«Προσβλητικό να τον λέμε σεξιστή, έχει έμφυτη ευγένεια, βαρέθηκα και εγώ, φτάνει»
Βαρύτατη κρανιοεγκεφαλική κάκωση κατέδειξε η νεκροτομή στη σορό του 16χρονου-Έρευνες για τη μοιραία μοτοσικλέτα
Θα επιδιώξει συμφωνία με ΗΠΑ η ΕΕ για τους δασμούς-Ετοιμάζει αντίμετρα
«Πρώτη φορά έχουμε απόφαση ΕΔΑΔ με αναφορές στον Βοηθό Γενικό Εισαγγελέα»-Νέα πυρά κατά Αγγελίδη από Βουλή