Απαγόρευση οργανωμένης μετακίνησης των φιλάθλων του ΠΑΟΚ

Η απόφαση αφορά τον αγώνα ποδοσφαίρου ΟΦΗ - ΠΑΟΚ και Φίλιππος Βέροιας - ΠΑΟΚ, στο χάντμπολ για τους οποίους επιτρέπεται η μεμονωμένη μετακίνηση. Επιτρέπεται η μεμονωμένη μετακίνηση και στο ΑΕΛ - Λαμία παρά την αντίθεση εισήγηση της ΕΛ.ΑΣ.

Την απαγόρευση της «οργανωμένης μετακίνησης» των φιλάθλων του ΠΑΟΚ στην Κρήτη για τον αγώνα ποδοσφαίρου με τον ΟΦΗ, το Σάββατο 9/11 και στη Βέροια, για τον αγώνα χάντμπολ με τον τοπικό Φίλιππο, αποφάσισε ο υφυπουργός Αθλητισμού, Λευτέρης Αυγενάκης.

Η απόφαση σημαίνει ότι οι φίλαθλοι του ΠΑΟΚ μπορούν να μεταβούν «μεμονωμένα» και να παρακολουθήσουν και τους δύο αγώνες.

Επίσης, σε αντίθεση με την εισήγηση της Αστυνομίας περί απαγόρευσης τόσο της οργανωμένης, όσο και της μεμονωμένης μετακίνησης των φιλάθλων της Λαμίας για τον αγώνα της ερχόμενης Δευτέρας με την ΑΕΛ, για το πρωτάθλημα της Σούπερ Λιγκ, ο υφυπουργός Αθλητισμού αποφάσισε να επιτρέψει την μεμονωμένη μετακίνηση.

Προβεβλημένοι σύνδεσμοιΕδώ κάνεις το παιχνίδι σου! Με το MatchCombo συνδυάζεις διαφορετικές επιλογές ενός αγώνα σε ένα στοίχημα! Πάτα εδώ!

Αναλυτικά ο κ. Αυγενάκης αποφάσισε:

 Α) «Την απαγόρευση οργανωμένης μετακίνησης των φιλάθλων της φιλοξενούμενης ομάδας Π.Α.Ε. Π.Α.Ο.Κ., καθώς και την απαγόρευση διάθεσης εισιτηρίων σε αυτούς, κατά τη διεξαγωγή του ποδοσφαιρικού αγώνα της 10ης αγωνιστικής του Πρωταθλήματος της SUPER LEAGUE 1, περιόδου 2019 – 2020, μεταξύ των ομάδων Π.Α.Ε. Ο.Φ.Η. - Π.Α.Ε. Π.Α.Ο.Κ, ο οποίος θα διεξαχθεί το Σάββατο, 09-11-2019 και ώρα 19:30 στο γήπεδο «Θ.Βαρδινογιάννης», για εξαιρετικούς λόγους διαφύλαξης της δημόσιας τάξης και ασφάλειας. Κατά τα λοιπά, για τη διεξαγωγή του αγώνα απαιτείται η συνδρομή των αναγκαίων προϋποθέσεων ασφαλείας για αθλούμενους και θεατές.»

Β) «Την απαγόρευση οργανωμένης μετακίνησης των φιλάθλων της φιλοξενούμενης ομάδας «ΠΑΟΚ» κατά τη διεξαγωγή του αγώνα Χειροσφαίρισης του Πρωταθλήματος της HANDBALL PREMIER περιόδου 2019 – 2020 μεταξύ των ομάδων «ΦΙΛΙΠΠΟΣ ΒΕΡΟΙΑΣ - ΠΑΟΚ» ο οποίος θα διεξαχθεί το Σάββατο 9.11.2019 και ώρα 18:00 στο «Δ.Α.Κ. ΒΙΚΕΛΑΣ».

Γ) «Την απαγόρευση οργανωμένης μετακίνησης των φιλάθλων της φιλοξενούμενης ομάδας Π.Α.Ε. Π.Α.Σ. ΛΑΜΙΑ, κατά τη διεξαγωγή του ποδοσφαιρικού αγώνα της 10ης αγωνιστικής του Πρωταθλήματος της SUPER LEAGUE 1, περιόδου 2019 – 2020, μεταξύ των ομάδων Π.Α.Ε. Α.Ε.Λ. – Π.Α.Ε. Π.Α.Σ. ΛΑΜΙΑ, ο οποίος θα διεξαχθεί την Δευτέρα 11-11-2019 και ώρα 19:30 στο γήπεδο AEL F.C. ARENA, για σοβαρούς λόγους διαφύλαξης της δημόσιας τάξης και ασφάλειας. Κατά τα λοιπά, για τη διεξαγωγή του αγώνα απαιτείται η συνδρομή των αναγκαίων προϋποθέσεων ασφαλείας για αθλούμενους και θεατές».

Ωστόσο η Διεύθυνση Αστυνομίας Λάρισας, εισηγήθηκε «την έκδοση απόφασης απαγόρευσης οργανωμένης και μεμονωμένης μετακίνησης φιλάθλων της φιλοξενούμενης ομάδας Π.Α.Ε. Π.Α.Σ. ΛΑΜΙΑ 1964, κατά τη διεξαγωγή του ποδοσφαιρικού αγώνα της 10ης αγωνιστικής του Πρωταθλήματος της SUPER LEAGUE 1, περιόδου 2019 – 2020, μεταξύ των ομάδων Π.Α.Ε. Α.Ε.Λ. – Π.Α.Ε. Π.Α.Σ. ΛΑΜΙΑ 1964, ο οποίος θα διεξαχθεί τη Δευτέρα 11-11-2019 και ώρα 19:30 στο ενταύθα γήπεδο «AEL F.C. ARENA», για λόγους διαφύλαξης της δημόσιας τάξης κατ’ εφαρμογή του Ν. 4049/2012.

Πηγή: sdna.gr

Δειτε Επισης

Ψάχνει τρόπους να ξεπεράσει τα εμπόδια για το «κτίΖΩ» το ΥΠΕΣ-Οι ευθύνες του δήμου και το plan B
Νέο ισραηλινό κύμα επιθέσεων κατά στόχων της Χεζμπολάχ στον Λίβανο
Εξηγεί στον Γκουτέρες τους λόγους που είπε όχι σε μία τριμερή συνάντηση ο Τατάρ
Πάνω από 150 νέες καταγγελίες γυναικών εναντίον του Αλ Φαγιέντ-«25 χρόνια σεξουαλικών επιθέσεων»
Μπήκαν σε κοσμηματοπωλείο από τρύπα στο ταβάνι και έφυγαν με χρυσαφικά αξίας 15,000 ευρώ
ΒΙΝΤΕΟ: Πυρκαγιά μετά από επίθεση στην περιφέρεια Κρασνοντάρ-Εκκένωσαν πάνω από 1.000 κατοίκους
«Σχεδίαζαν εισβολή στη Γαλιλαία»-Ο IDF ανακοίνωσε τους διοικητές της Χεζμπολάχ που σκοτώθηκαν
Νέα πρόκληση Ερντογάν-Θα ζητήσει στη Γενική Συνέλευση του ΟΗΕ να αναγνωριστούν τα κατεχόμενα
Καταγγελία Ισραηλινών σε βάρος Ελληνοκύπριου για απάτη με αγοραπωλησίες διαμερισμάτων
«Το Ισραήλ ήθελε να κόψει το κεφάλι της Χεζμπολάχ, δεν το πέτυχε»-Η άγνωστη επιχείρηση της Μοσάντ το 1996