Άσκηση ετοιμότητας στην περιοχή του ΓΣΠ-Μην ανησυχήσετε αν δείτε κινητικότητα

Η Αστυνομία ενημερώνει το κοινό ότι γύρω στις 9.00 το πρωί σήμερα στην περιοχή του σταδίου ΓΣΠ, στη Λευκωσία, θα διεξαχθεί άσκηση ετοιμότητας υπό την εποπτεία του Τμήματος Επιθεώρησης Εργασίας και κατά τη διεξαγωγή της δυνατόν να γίνουν κάποιες εκτροπές της τροχαίας κυκλοφορίας, ενώ θα παρατηρηθεί κινητικότητα αστυνομικών, πυροσβεστικών και ασθενοφόρων οχημάτων.
 
Στην άσκηση θα συμμετάσχουν η Αστυνομία, η Πυροσβεστική Υπηρεσία, η Υπηρεσία Ασθενοφόρων και το Τμήμα Επιθεώρησης Εργασίας. Θα διεξαχθεί στο πλαίσιο της επιχειρησιακής ετοιμότητας των εμπλεκόμενων υπηρεσιών και αναμένεται να ολοκληρωθεί γύρω στις 12 σήμερα το μεσημέρι.
 
Το σενάριο  θα περιλαμβάνει  τροχαίο δυστύχημα με την εμπλοκή ραδιολογικού παράγοντα. Πρόκειται για εικονικό περιστατικό και για το κοινό δεν συντρέχει κανένας  λόγος ανησυχίας,  αφού η άσκηση θα διεξαχθεί σε απόλυτα ασφαλές πλαίσιο.
 
Παρακαλείται το κοινό να δείξει την απαιτούμενη κατανόηση και να συνεργαστεί με τις υποδείξεις των μελών της Αστυνομίας που θα βρίσκονται στην περιοχή για ρύθμιση της τροχαίας κυκλοφορίας και για παροχή βοήθειας προς το κοινό.

Δειτε Επισης

Τραγωδία στο Άγιο Όρος-68χρονος κατέρρευσε και πέθανε σε θαλάσσιο ταξί
Έντονη συζήτηση στο ΣΑ του ΟΗΕ για την σύγκρουση Ισραήλ-Ιράν, εκτόξευση βαριών κατηγοριών
Χειροπέδες και σε τρίτο πρόσωπο για υπόθεση εντοπισμού ναρκωτικών, όπλου και φυσιγγίων στη Λεμεσό
Το Ιράκ δηλώνει ότι 50 πολεμικά αεροσκάφη Ισραήλ παραβίασαν τον εναέριο χώρο του
Επιχείρηση-μαμούθ στον Ειρηνικό-Κατασχέθηκαν 6,3 τόνοι κοκαΐνης και έγιναν 17 συλλήψεις
Στα ύψη ο υδράργυρος-Έρχονται βροχές και μεμονωμένες καταιγίδες
Καταδίωξη οχήματος με ρίψη πυροβολισμών στη Λεμεσό, εντοπίστηκε να φλέγεται λίγη ώρα αργότερα
Ελεύθερος αφέθηκε μετά από 3 μήνες σε κέντρο κράτησης μεταναστών ο Παλαιστίνιος ακτιβιστής του Κολούμπια
LIVE: Ισραηλινή επίθεση στις πυρηνικές εγκαταστάσεις του Ισφαχάν-Εκρήξεις στο Τελ Αβίβ
Έστρωσε το χαλί στον Οδυσσέα η Αστυνομία, κεφαλαιοποιεί τους λανθασμένους χειρισμούς