Αστακός το Εφετείο Κακουργημάτων για την απολογία Μιχαλολιάκου

Ισχυρή αστυνομική παρουσία υπάρχει στο Τριμελές Εφετείο Κακουργημάτων, όπου αναμένεται να μεταβεί για να απολογηθεί ο αρχηγός της Χρυσής Αυγής, Νίκος Μιχαλολιάκος.
 
Κλειστή είναι αυτή την ώρα η Αλεξάνδρας, από το ύψος της Πανόρμου, από τη Λεωφόρο Κηφισίας έως Δέγλερη, λόγω πορείας προς το Εφετείο.
Η έσχατη απολογία που θα ακουστεί στο δικαστήριο, όπου εξετάζεται ο φάκελος της Χρυσής Αυγής, θα είναι αυτή του «Πρώτου τη τάξει», του αδιαφιλονίκητου ηγέτη της -κατά την κατηγορία- δομημένης εγκληματικής οργάνωσης.
 
Ο Νίκος Μιχαλολιάκος εγκαίρως, δια των συνηγόρων του, διεμήνυσε πως δεν επιθυμεί να σταθεί στο βήμα του δικαστηρίου με τη σειρά του καταλόγου και ζήτησε να απολογηθεί τελευταίος αφού έχουν προηγηθεί όλες οι απολογίες των συγκατηγορουμένων του, αίτημα που έγινε δεκτό από το δικαστήριο.
 
Πηγή: Πρώτο Θέμα

Δειτε Επισης

Βίντεο ντοκουμέντο από τη στιγμή που ο 24χρονος ξεφεύγει από τους απαγωγείς-Γεμάτος αυτοκίνητα ο δρόμος
Εικόνες από τη στιγμή της απαγωγής του 24χρονου γιου επιχειρηματία-Ακολουθεί ο Ivan Greko με μοτοσικλέτα
Τα σημάδια στο σώμα του 24χρονου από τα βασανιστήρια που του έκαναν οι απαγωγείς-Το «βιογραφικό» των συλληφθέντων
ΒΙΝΤΕΟ: Σε διαθεσιμότητα στρατιωτικός stalker που είχε γίνει εφιάλτης σε δύο γυναίκες στην Ελλάδα
Απειλούσαν να κόψουν τα δάχτυλα του γιου του επιχειρηματία ο Ivan Greko και οι άλλοι απαγωγείς
Όποιος μπήκε μέσα στο σπίτι ήταν γνωστός της λέει γειτόνισσα της 48χρονης που βρέθηκε νεκρή στη Νέα Χαλκηδόνα
Στο Αυτόφωρο πέντε γυναίκες για pole dancing στα Ανάκτορα στην Κέρκυρα
Γνωστός τράπερ εμπλέκεται σε υπόθεση απαγωγής γιου επιχειρηματία στην Ελλάδα
Στο κάδρο της Αστυνομίας ο σύντροφος της νεκρής γυναίκας στη Νέα Χαλκηδόνα-«Την εκβίαζε και την πίεζε»
Αντιφάσεις, σκιές και νέα πρόσωπα κλειδιά στο θρίλερ με τους τρεις θανάτους στο Ελληνικό