Πρώην καταδρομέας του «Μακεδονία Ξακουστή»: Πρόγονοί μου αγωνίστηκαν για την Μακεδονία

Με ανακούφιση και ικανοποίηση δέχτηκε την αθωωτική απόφαση της έδρας του Στρατοδικείου Λάρισας, ο πρώην καταδρομέας Εμμανουήλ Μπούχλης, που κάθισε στο εδώλιο λόγω του … βίντεο που είχε τραβήξει με το κινητό του τηλέφωνο, στη διάρκεια άλματος με αλεξίπτωτο από στρατιωτικό ελικόπτερο, τραγουδώντας το «Μακεδονία Ξακουστή».

Την Τρίτη, μετά την ανακοίνωση της απόφασης, ο νεαρός Κρητικός δήλωσε «δικαιωμένος», λέγοντας πως αν και γνώριζε πως με την ενέργεια αυτή θα υπήρχαν συνέπειες, ωστόσο το έπραξε τιμώντας και τους Μακεδονομάχους προγόνους του.

«Νιώθω δικαιωμένος. Όλα πήγαν καλά! Το αποτέλεσμα θεωρώ ότι δικαιώνει και όλους τους Έλληνες από τους οποίους καθημερινά λάμβανα μηνύματα συμπαράστασης. Ορισμένοι με συνέκριναν με σπουδαίους Έλληνες και με παρομοίαζαν με τους Μακεδονομάχους , αλλά δεν θεωρώ ότι η πράξη μου δικαιολογεί αυτούς τους χαρακτηρισμούς. Η οικογένειά μου έχει προσφέρει πολλά στη πατρίδα και ειδικότερα στη Μακεδονία. Εφτά πρωτοξαδέρφια των προγόνων μου, Μπούχληδες αγωνίστηκαν για την Μακεδονία. Εγώ δεν θα μπορούσα να μείνω αμέτοχος βλέποντας όλα όσα συνέβησαν και ήταν κάτι που βγήκε αυθόρμητα απο μέσα μου. Γνώριζα ότι από αυτή μου την ενέργεια θα υπήρχαν συνέπειες αλλά έπρεπε να το κάνω» δήλωσε συγκεκριμένα, έχοντας δίπλα την οικογένειά του.

Με ειρωνικά σχόλια κατά του πρώην καταδρομέα, αναφέρθηκαν στην απόφαση του Στρατοδικείου Λάρισας αντιπολιτευόμενα ΜΜΕ, ενώ το Δίκτυο Ελεύθερων Φαντάρων «Σπάρτακος», στο γνωστό «μοτίβο» σχολίασε: «Αυτή είναι η Δικαιοσύνη. Με ένα φιλικό χτύπημα στην πλάτη της Ακροδεξιάς απαντά στις απίστευτες προκλήσεις που θέτουν σε κίνδυνο τις ζωές τόσων στρατευμένων».
 
Πηγή:Πρώτο Θέμα

Δειτε Επισης

Παραβίασαν ηλεκτρονικό πορτοφόλι 48χρονου και του απέσπασαν κρυπτονομίσματα αξίας 381 χιλιάδων ευρώ
Συγκλονιστικές εικόνες με σπίτια να καίγονται στην Ελλάδα-Κάνουν τα πάντα για να σωθούν πυροσβέστες και πολίτες
Πολλαπλά πύρινα μέτωπα στην Ελλάδα-Καίγονται σπίτια σε Κρυονέρι και Δροσοπηγή, ακούγονται εκρήξεις (pics)
Παριστάνουν λειτουργούς της Τράπεζας και επιχειρούν να εξαπατήσουν πολίτες-Πώς δρουν οι επιτήδειοι
Ζητά δημόσια συγνώμη από Κυβέρνηση και παραιτήσεις Χαρτσιώτη και Παναγιώτου το Volt-«Πλήρης αποτυχία πρόληψης»
Θλίψη στην ΕΔΕΚ για τον θάνατο του Άρη Μαυροσκούφη
Εντόπισαν χειροβομβίδα σε καλοκαιρινό υποστατικό στην Αγία Νάπα-Σε πλήρη εξέλιξη οι έρευνες (pics)
Ταυτόχρονες τρεις εστίες πυρκαγιάς στην Πάφο-Σε απόσταση 200 μέτρα η μία από την άλλη (pics)
Υφυπουργός Καινοτομίας: Το 2026 έρχεται το 112, η Κυβέρνηση εντόπισε τα προβλήματα και τις αδυναμίες
Η Χαμάς απορρίπτει τις δηλώσεις Τραμπ μετά την αποτυχία των διαπραγματεύσεων για τη Γάζα