Ανείπωτη τραγωδία στην Ελλάδα… Νεκρό ένα δίχρονο παιδί σε τροχαίο

Τραγικό δυστύχημα με θύμα ένα 2 ετών προσφυγόπουλο, σημειώθηκε στη ΒΙΑΛ στην Χίο.
 
Το τραγικό δυστύχημα σημειώθηκε λίγο μετά τις 12:00 το μεσημέρι της Δευτέρας στην Αγία Ερμιόνη. Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες το προσφυγόπουλο ηλικίας μέχρι 2 ετών, πατήθηκε από mini bus που μετέφερε οικογένειες μεταναστών σε ενοικιαζόμενα δωμάτια. Στο Νοσοκομείο της Χίου όπου μεταφέρθηκε το παιδί, διαπιστώθηκε ο θάνατος του.
 
Σύμφωνα με τα πρώτα στοιχεία από αστυνομικές πηγές, το μικρό παιδί με την οικογένειά του επέβαινε στο λεωφορείο της ΜΚΟ Μετάδραση. Μετά την αποβίβασή τους στην περιοχή, το παιδί έφυγε από τον έλεγχο της μητέρας του.
 
Ο οδηγός του οχήματος ξεκίνησε χωρίς να δει, με αποτέλεσμα το μωρό να βρεθεί κάτω από τις ρόδες του οχήματος. Το παιδί τραυματίστηκε πολύ σοβαρά και μεταφέρθηκε εσπευσμένα στο Σκυλίτσειο, όπου διαπιστώθηκε ο θάνατος του.
 
Πηγή: Ελεύθερος Τύπος

Δειτε Επισης

Επίθεση με γκαζάκια σε έκθεση αυτοκινήτων στην Κηφισιά-Κάηκε ολοσχερώς ένα όχημα (pics)
Κατηγορεί την Ελλάδα για παραβίαση κυριαρχικών της δικαιωμάτων για τις γεωτρήσεις νότια της Κρήτης η Λιβύη
Απειλούσε ότι θα πυροβολήσει αστυνομικούς 42χρονος στα Χανιά-Έκρυβε οπλοστάσιο στο σπίτι του
Απίστευτη ψαριά για ψαροντουφεκά στον Βόλο-Έβγαλε από τη θάλασσα ροφό 27 κιλών
Συναγερμός στο αεροδρόμιο της Αθήνας-Καθηλωμένα τα αεροπλάνα
Κατέληξε 23χρονος οδηγός που ενεπλάκη σε τροχαίο στην Ελλάδα-Είχε παντρευτεί και βαπτίσει την κόρη του το Σάββατο
Μητσοτάκης για σύγκρουση ανάμεσα σε Ισραήλ και Ιράν-«Η Ελλάδα δεν θα συμμετάσχει σε στρατιωτική επιχείρηση»
Ο ήρωας που βούτηξε στον Άραχθο για να σώσει τα παιδιά έκανε τατουάζ τα πρόσωπα του Σπύρου και του Νίσι
Άφαντοι οι γονείς που άφησαν το βρέφος στο μπαλκόνι-Έχει διαταχθεί η απομάκρυνσή του από την οικογένεια
Έκρηξη σε νοσοκομείο στην Ελλάδα-Πληροφορίες για τραυματίες