Τάμαρι: Ένας ποδοσφαιριστής είναι ένας άνθρωπος σαν τους άλλους

Συγκλόνισε όλους τους ποδοσφαιρόφιλους ο σοβαρός τραυματισμός του Αντρέ Γκόμες στο παιχνίδι κόντρα στην Τότεναμ. Σε μια ανύποπτη φάση ο Σον, έπεσε άτσαλα πάνω στον Πορτογάλο, σπάζοντας του ουσιαστικά το πόδι. 

Ο Κορεάτης, ζήτησε δημόσια απολογία για το επικίνδυνο παίξιμο του, ξεσπώντας σε κλάματα. Επί του θέματος, τοποθετήθηκε και ο Μούσα Αλ Ταμάρι, με τον άσσο του ΑΠΟΕΛ να αναφέρει με ανάρτησή του πως οι ποδοσφαιριστές είναι άνθρωποι που έχουν συναισθήματα και μπορεί να μην τα δείχνουν πάντα όλα.

Αναλυτικά η ανάρτηση από τον Ιορδανό άσσο των γαλαζοκιτρίνων: 

«Ένας ποδοσφαιριστής είναι ένας άνθρωπος σαν τους άλλους, έχει πολλά συναισθήματα αλλά μπορεί να μην τα δείχνει πάντα όλα».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ:

Δειτε Επισης

Σε διαρκή σύνοδο το ΣΕΑ λόγω των εξελίξεων στη Μέση Ανατολή-Παρακολουθεί την κατάσταση η Κυβέρνηση
«Όλα στο τραπέζι για να υπερασπιστούμε το έθνος μας»-Στη Μόσχα ο ΥΠΕΞ του Ιράν, βλέπει Πούτιν
Πώς οι ΗΠΑ επιτέθηκαν στο Ιράν-Ο Τραμπ στο war room με καπέλο MAGA, οι απειλές και οι βομβαρδισμοί
Τρεις κύριες πυρηνικές εγκαταστάσεις του Ιράν έπληξαν οι ΗΠΑ-«Ήταν μία θεαματική στρατιωτική επιτυχία»
LIVE: Παγκόσμια ανησυχία μετά τον βομβαρδισμό του Ιράν από τις ΗΠΑ-Η Τεχεράνη επιτέθηκε ξανά στο Ισραήλ
Η φημολογία για ανασχηματισμό, το κατάλληλο timing και οι εκτιμήσεις για τα πρόσωπα
«Η σημασία της συζήτησης για το σχέδιο αξιολόγησης στη Βουλή είναι τεράστια… Η παιδεία αλλάζει»
Επιπολαιότητες, (επιλεκτικές) διαρροές και ανεξήγητοι χειρισμοί συντηρούν την Αστυνομία ως αγκάθι
Καταγγέλλει την Τουρκία στο ΣΑ η Λευκωσία για σφετερισμό-«Αδιανόητο ο δράστης να επιχειρεί να παρουσιαστεί ως θύμα»
«Επιχείρηση Νάρνια»-Το σχέδιο του Ισραήλ για εξουδετέρωση πυρηνικών επιστημόνων του Ιράν