Αντί για «χρόνια πολλά»… συλλυπητήρια-Στην τελευταία του κατοικία ο Παναγιώτης

Γεμάτοι οργή και πολλά γιατί, αντί να ακούσουν τα «χρόνια πολλά» για την ονομαστική τους γιορτή, θα ακούσουν το «συλλυπητήρια», η χαροκαμένη μητέρα και το μονάκριβο παιδί του 27χρονου Παναγιώτη Χριστοφόρου, ο οποίος βρήκε φρικτό θάνατο, έπειτα από το φοβερό τροχαίο δυστύχημα που σημειώθηκε τα ξημερώματα της περασμένης Πέμπτης στη Λεμεσό.
 
Η τελευταία πράξη του δράματος του αδόκητου χαμού του Παναγιώτη Χριστοφόρου θα παιχθεί σήμερα στον ιερό Ναό Αγίου Σπυρίδωνα στη Λεμεσό, στη μια το μεσημέρι, όπου φίλοι και συγγενείς θα απευθύνουν το ύστατο χαίρε.
 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ: Παγώνουν τα ιατροδικαστικά ευρήματα επί της σορού του άτυχου Παναγιώτη
 
Το νήμα της ζωής του άτυχου Παναγιώτη, κόπηκε άδικα τα ξημερώματα της περασμένης Πέμπτης, όταν ο ασυνείδητος οδηγός, έχοντας καταναλώσει μεγάλη ποσότητα αλκοόλ, έπιασε τιμόνι και οδηγώντας με πάνω από 200 χιλιόμετρα, σκόρπισε τον θάνατο, αφού το όχημα του που μετατράπηκε σε φονικό όπλο κάρφωσε στο όχημα του 27χρονου, ο οποίος βρήκε ακαριαίο.
 
Σύμφωνα με τα ιατροδικαστικά ευρήματα, ο 27χρονος υπέστη πλήρη διατομή της θωρακικής αορτής, κατάγματα αυχενικής και θωρακικής μοίρας σπονδυλικής στήλης, αιμορραγία εγκέφαλου, ρήξη ύπατος και πολλαπλές κακώσεις σώματος και ζωτικών οργάνων. Τη νεκροτομή διενήργησε ο ιατροδικαστής Νικόλας Χαραλάμπους.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ: Το φονικό όπλο κατά του Στέφανου δείχνει ανθρωποκτονία και κατά του Παναγιώτη

 
Η οικογένεια του Παναγιώτη μετά την κηδεία θα μελετήσει το ενδεχόμενο λήψης νομικών μέτρων κατά του ασυνείδητου οδηγού με αγωγή που θα αφορά αποζημιώσεις για το εξαρτώμενο τέκνο του.
 
Ο 50χρονος που κρατείται από την Αστυνομία για το αδίκημα της ανθρωποκτονίας, οδηγήθηκε το πρωί ενώπιον του Επαρχιακού Δικαστηρίου Λεμεσού, το οποίο διέταξε την κράτηση του για έξι μέρες.Ο δικηγόρος του δεν έφερε ένσταση στο αίτημα των Αρχών.
 
Υπενθυμίζεται πως μαρτυρίες ανέφεραν στην Αστυνομία ότι ο 50χρονος οδηγούσε ζικ-ζακ και διερχόμενοι οδηγοί του έκαναν σήμα με τα φώτα.

Την ίδια ώρα, η τροχαία συνεχίζει τις έρευνες για να εξακριβώσει και με επιστημονική μαρτυρία τα ακριβή αίτια του φοβερού τροχαίου δυστυχήματος που στοίχησε τη ζωή στον 27χρονο Παναγιώτη. Το μαύρο κουτί του φονικού οχήματος αναμένεται να καταδείξει την ακριβή ιλιγγιώδη ταχύτητα καθώς και την πορεία του οχήματός του.
 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ: Το μαύρο κουτί θα δείξει την φονική πορεία-Αντιμέτωπος με ανθρωποκτονία ο Ρώσος
 

Δειτε Επισης

Μπήκε σε κτήριο για διάρρηξη αλλά τον πρόδωσε ο συναγερμός-Χειροπέδες σε 28χρονο
Χειροπέδες σε δυο πρόσωπα για κλοπές στη Λεμεσό-Εντοπίστηκε στην κατοχή του κλοπιμαία περιουσία
Σημειώθηκε νέο τζακποτ στο Τζόκερ-Ένας τυχερός στη δεύτερη κατηγορία στην Κύπρο
Τρίτη σύλληψη για πετροβολισμό περιπολικού στη Λεμεσό-Χειροπέδες σε 20χρονο
Γεωπολιτική, δημογραφικό και… Τραμπ πίσω από την εκλογή του νέου Πάπα
Βουλευτές του Κογκρέσου σε Τραμπ: «Ο Ερντογάν παραβιάζει τον ελληνικό εναέριο χώρο, κατέχει παράνομα τμήματα της Κύπρου»
Φωτιά σε εν κινήσει όχημα στον αυτοκινητόδρομο Λευκωσίας–Λεμεσού
Παραβίαση κατάπαυσης πυρός από τη Ρωσία καταγγέλλει η Ουκρανία
Δύο πρόσωπα εντοπίστηκαν τραυματισμένα σε διάστημα μισής ώρας στη Λεμεσό-Διερευνά επιθέσεις η Αστυνομία
Χειροπέδες σε 17χρονο για τα επεισόδια του Μεγάλου Σαββάτου στα Λειβάδια