Γκουαρδιόλα: Γιατί όχι για ακόμα 5 χρόνια στην Μάντσεστερ Σίτι;

Δεν απέκλεισε το ενδεχόμενο να παραμείνει στην Μάντσεστερ Σίτι για τα επόμενα πέντε χρόνια ο Πεπ Γκοαρδιόλα, στο πλαίσιο της συνέντευξης Τύπου πριν το εκτός έδρας ματς με τη Νιούκαστλ.

Και γιατί να φύγει; Ο προπονητής της Μάντσεστερ Σίτι έκανε πέρυσι το απόλυτο σε τίτλους στην Αγγλία, σε δύο σεζόν είχε συγκεντρώσει 197 βαθμούς και χαίρει της απόλυτης εμπιστοσύνης και αποδοχής συλλόγου και οπαδών στους «πολίτες».

Όταν ρωτήθηκε για το μέλλον του στην ομάδα ήταν πολύ θετικός στο να παραμείνει, καθώς δεν βρίσκει το λόγο να αναζητήσει νέες εμπειρίες.

«Εξαρτάται βέβαια από τα αποτελέσματα, θα δούμε τι θα γίνει. Είμαι ανοιχτός στο να μείνω, ναι. Νιώθω άνετα εδώ».

«Δεν είναι το ίδιο φρέσκος ο προπονητής μετά από πέντε χρόνια όπως είναι μετά από δύο. Μιλάω για τον εαυτό μου και θέλω να βλέπω τους παίκτες μου να το απολαμβάνουμε όλοι μαζί, να δουλεύουμε αποτελεσματικά. Αν δω ότι δεν προχωράει έτσι, θα μιλήσουμε με την ομάδα».

Σχολιάζοντας το κενό διάλειμμα που έκανε φεύγοντας από την Μπαρτσελόνα, είπε ότι δεν έχει σχέση με το αν θα μείνει στο Etihad ενώ τόνισε: «Είμαι μεγαλύτερος και έχω προπονήσει ήδη ομάδες σε τρία κορυφαία πρωταθλήματα. Είναι διαφορετικό τώρα, είμαι πιο έμπειρος και ίσως με την εμπειρία που έχω τώρα να μείνω. Έχω ακόμα συμβόλαιο για 18 μήνες, που ποδοσφαιρικά είναι πολύ μεγάλος χρόνος. Με τον σύλλογο συμφωνούμε. Παίζουμε το παιχνίδι (σ.σ με τη Νιούκαστλ), κάνουμε το καλύτερο που μπορούμε και προχωράμε. Εμπιστεύομαι πολύ την ομάδα, το ίδιο κι εκείνη. Τα υπόλοιπα θα αποφασιστούν».

Πηγή: gazzetta.gr

Δειτε Επισης

Τριμερής Μακρόν, Μερτς και Στάρμερ στο τρένο προς το Κίεβο
Συνελήφθη 43χρονος εργολάβος για το θανατηφόρο εργατικό σε οικοδομή στη Λεμεσό
Στα ύψη η θερμοκρασία-Σκαρφαλώνει στους 38 βαθμούς ο υδράργυρος
«Βάλτε τέλος σε αυτόν τον πόλεμο», το μήνυμα του Τραμπ σε Πούτιν και Ζελένσκι
Απεβίωσε σε ηλικία 103 ετών η Μάργκοτ Φριντλέντερ, μια από τις πιο γνωστές επιζήσασες του Ολοκαυτώματος
Συνελήφθη 21χρονος για θανατηφόρο με θύμα ντελιβερά στη Λεμεσό-Συγκλονίζουν οι λεπτομέρειες του δυστυχήματος
Ινδικά μαχητικά εξαπέλυσαν πυραύλους εναντίον πακιστανικών αεροπορικών βάσεων
Ανάβουν οι μηχανές για αναβάθμιση του iJustice-Προκηρύχθηκε ο διαγωνισμός, θετικά μηνύματα από τους δικηγόρους
Καταχωρήθηκε νέα υπόθεση για τα πλαστά συμβόλαια ποδοσφαιριστών-Εκτοξεύτηκαν στις 70 οι κατηγορίες
Το μητρώο της ΕΔΕΚ, ο στόχος της ενότητας και ο γρίφος της επιστροφής