«Ξέρανε» την Σίτι με Σέλβι η Νιουκάστλ

Η Σίτι έφτασε μία ανάσα από τη νίκη επί της Νιουκάστλ, μιας και ο Σέλβι ισοφάρισε για τους γηπεδούχους με πανέμορφο σουτ στο 88ο λεπτό (2-2). Έμειναν κι άλλο πίσω στην κούρσα του τίτλου οι φιλοξενούμενοι.

Η Σίτι παρότι προηγήθηκε δύο φορές στο ματς με την Νιουκάστλ δεν κατάφερε να πάρει τη νίκη μιας και ο Σέλβι με υπέροχο σουτ έφερε το παιχνίδι στο 2-2 στο 88ο λεπτό του αγώνα. Με τη νέα αυτή γκέλα η Τσέλσι κινδυνεύει να μείνει στο -11 αν η Λίβερπουλ πάρει τη νίκη  στη σημερινή αναμέτρηση με την Μπράιτον.

Το ματς

Η Μάντσεστερ Σίτι μπήκε από την αρχή του ματς δυνατά. Είχε την κατοχή, έχανε ευκαιρίες και έτσι μόλις στο 22ο λεπτό του αγώνα ο Στέρλινγκ άνοιξε το σκορ με ωραίο σουτ μέσα από την περιοχή. Η... χαρά της Σίτι κράτησε μόλις για 3 λεπτά, μιας και η Νιουκάστλ ισοφάρισε κόντρα στη ροή του ματς με πανέμορφο τέρμα του Βίλεμς. 

Προβεβλημένοι σύνδεσμοιΕδώ κάνεις το παιχνίδι σου! Με το MatchCombo συνδυάζεις διαφορετικές επιλογές ενός αγώνα σε ένα στοίχημα! Πάτα εδώ!

Η Σίτι συνέχιζε να πιέζει αλλά δεν μπορούσε να πετύχει καποιο τέρμα. Έτσι το πρώτο ημίχρονο ολοκληρώθηκε με το σκορ στο 1-1, αλλά την Σίτι να είναι το ξεκάθαρο αφεντικό του αγώνα. 

Όπως ολοκληρώθηκε το πρώτο ημίχρονο έτσι ξεκίνησε και το δεύτερο με την Σίτι να πιέζει αλλά να μην μπορεί να  στείλει την μπάλα στο πλεχτό. Στο 70ο λεπτό του αγώνα ο Ζεσούς έφτασε μία ανάσα από το 1-2, αλλά ο τερματοφύλακας της Νιουκάστλ έκανε μία εκπληκτική επέμβαση. 

Τελικά το 1-2 για τη Σίτι το έκανε με πανέμορφο τρόπο ο Ντε Μπρούινε στο 82.  Τελικά ένας πρώην παίκτης της Λίβερπουλ, ο Τζόνσον Σέλβι, σκόραρε στο 88ο λεπτό και στέρησε τη νίκη από τη Σίτι.

Πηγή: sdna.gr

Δειτε Επισης

Προθυμία να συναντηθεί με την τουρκική πλευρά ανά πάσα στιγμή και οπουδήποτε εξέφρασε στον ΓΓ ο Πρόεδρος
Ολοκληρώθηκε η συνάντηση Χριστοδουλίδη και Γκουτέρες-Εξέφρασε ετοιμότητα ο Πρόεδρος
Επαναλαμβάνει βούληση και συζητά τα επόμενα βήματα με τον ΓΓ του ΟΗΕ ο Πρόεδρος
Τρεις ημερομηνίες εντός Οκτωβρίου πρότεινε η Λευκωσία για τριμερή
Τουλάχιστον δέκα νεκροί από ισραηλινά πλήγματα στη Γάζα-Πλημμύρισαν αυτοσχέδιοι καταυλισμοί
Απήχθη στα έξι του ενώ έπαιζε με τον αδελφό του-Βρέθηκε ζωντανός 70 χρόνια μετά
Δύο με τρία άτομα φέρονται να μετακίνησαν τη μοτοσικλέτα του 16χρονου-Έρευνες για αναρτήσεις σε ΜΚΔ
Ξεκινάει η δίκη για τον φόνο της φοιτήτριας Τζούλια Τσεκετίν με 70 μαχαιριές από τον 22χρονο φίλο της
Εκτός ελέγχου ο Κουλίας εκβιάζει τον Πρόεδρο και ο Νικόλας ποιεί την νήσσαν-Το θέμα δεν είναι νομικό, είναι πολιτικό
Βγήκε μπροστά ο Νικόλας-Χαρακτήρισε λανθασμένη την απόφαση για Οδυσσέα, πυρά κατά ΑΚΕΛ