Ο πρώην πρόεδρος της Ανόρθωσης στο ντέρμπι (pics)

Μεγάλο παιχνίδι στην Αρένα για το πρώτο ντέρμπι της 11ης αγωνιστικής μεταξύ της ΑΕΚ και της Ανόρθωσης.
 
Οι δυο ομάδες διασταυρώνουν τα ξίφη τους σε ένα πολύ μεγάλο παιχνίδι, όπου και οι δυο ομάδες θέλουν να πάρουν τη νίκη για τους δικούς τους διαφορετικούς λόγους.
 
Το παρών του στις κερκίδες της Ανόρθωσης, έδωσε και ο πρώην πρόεδρος της «Κυρίας», Σάββας Κάκος, ο οποίος θα παρακολουθήσει την προσπάθεια της ομάδας του από κοντά. 
 
 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: 

 

Δειτε Επισης

Κάλεσε σε συνάντηση τον Τυχικό ο Αρχιεπίσκοπος-Προβληματίζεται για τις ενέργειές του
Εντός της επόμενης βδομάδας στη Νομική Υπηρεσία το νομοσχέδιο για φορολογική μεταρρύθμιση
ΒΙΝΤΕΟ: Άνδρας έβαλε φωτιά σε συρμό του μετρό στη Σεούλ-Οι επιβάτες έτρεχαν πανικόβλητοι να σωθούν
Ξυλοφόρτωσαν και έστειλαν στο νοσοκομείο ένα πρόσωπο κοντά στην Πρεσβεία του Ισραήλ
Η Παραδεισιώτου τελικά στη θέση Κωνσταντίνου για πειθαρχικές Κατσουνωτού-Δεν κατηγορήθηκε για κατάχρηση εξουσίας αλλά για ανάρμοστη συμπεριφορά
Απειλεί τις ΗΠΑ ο Χαμενεΐ«Καμία επιτυχία στις επιθέσεις, το πυρηνικό μας πρόγραμμα παραμένει άθικτο»
Η ψηλότερη ζήτηση σε ρεύμα καταγράφηκε την Πέμπτη-«Ενδεχομένως να υπάρξουν μέρες με οριακή επάρκεια»
Το μυστικό διπλωματικό σχέδιο Τραμπ για το Ιράν-Προσφέρει 30 δισ. για ειρηνικό πυρηνικό πρόγραμμα
Δριμύ κατηγορώ από δικηγόρο Τυχικού κατά Αρχιεπισκόπου-«Μειωτική στάση και λεκτική απειλή για καθαίρεση»
Συνελήφθη βαρυποινίτης και άλλοι πέντε για νομιμοποίηση εσόδων από παράνομες πράξεις