Σκοτώθηκε μπροστά στα μάτια των φίλων του ο 29χρονος στην Αγία Νάπα (vid&pics)

Τα αίτια του νέου θανατηφόρου δυστυχήματος με θύμα τον 29χρονο τουρίστα από τη Ρωσία Andrey Sergeyevich διερευνά η Τροχαία Αμμοχώστου, ο οποίος, ενώ οδηγούσε τετράτροχη μοτοσικλέτα στην περιοχή Κάβο Γκρέκο στην Αγία Νάπα, κατέπεσε σε γκρεμό βάθους περίπου 8 μέτρων.
 
Πριν από λίγο ολοκληρώθηκε επιχείρηση ρυμούλκησης της μοτοσικλέτας με τη χρήση γεωργικού ελκυστήρα, ενώ νεότερες πληροφορίες αναφέρουν ότι την Αστυνομία ειδοποίησαν φίλοι του 29χρονου που βρίσκονταν μαζί του στην περιοχή του δυστυχήματος.
Υπενθυμίζεται ότι το δυστύχημα σημειώθηκε γύρω στις 2.30 χθες το μεσημέρι, ενώ ο 29χρονος οδηγούσε τετράτροχη μοτοσικλέτα σε βραχώδη περιοχή στο Κάβο Γκρέκο, έχοντας ως επιβάτη 28χρονο.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ: Άλλη μια τραγωδία... Υπέκυψε ο 29χρονος που τραυματίστηκε στην Αγία Νάπα

Κάτω από συνθήκες που διερευνώνται, έχασε τον έλεγχο της μοτοσικλέτας, με αποτέλεσμα να πέσει σε γκρεμό βάθους περίπου 10 μέτρων.

Οι δύο επιβαίνοντες, οι οποίοι ανασύρθηκαν από τον γκρεμό από την Πυροσβεστική Υπηρεσία, μεταφέρθηκαν με ασθενοφόρο στο Γενικό Νοσοκομείο Αμμοχώστου, όπου διαπιστώθηκε ο θάνατος του 29χρονου.
 
Η κατάσταση της υγείας του 28χρονου κρίνεται από τους θεράποντες ιατρούς ως εκτός κινδύνου, ενώ κρατήθηκε για περαιτέρω νοσηλεία.
 
Και τα δύο πρόσωπα είχαν έρθει πριν από τρεις ημέρες στην Κύπρο για διακοπές, ενώ, σύμφωνα με τον εκπρόσωπο τύπου της Αστυνομίας Αμμοχώστου Ανδρέα Κωνσταντίνου, έφεραν κράνη.
 
Η Τροχαία Αμμοχώστου συνεχίζει τις εξετάσεις.
 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Δειτε Επισης

Middle East Eye: Οι ΗΠΑ είχαν ενημερώσει την Τουρκία για την επικείμενη ισραηλινή επίθεση στο Ιράν
Σεισμός 5,2 Ρίχτερ σημειώθηκε στο Ιράν
ΒΙΝΤΕΟ: Πίδακες λάβας ύψους ως και 300 μέτρα εκτόξευσε το ηφαίστειο Κιλαουέα στη Χαβάη
Τον αμανέ τους για διώξεις σφετεριστών συνεχίζουν οι τούρκοι-«Θα υπάρξει απάντηση αν συνεχιστούν»
Οι Ευρωπαίοι πιέζουν το Ιράν να αποδεχθεί τον μηδενικό εμπλουτισμό σε ουράνιο-Ολοκληρώθηκε η συνάντηση της Γενεύης
Στέιτ Ντιπάρτμεντ: Για περιφερειακές εξελίξεις συνομίλησαν Ρούμπιο-Κόμπος
Πούτιν: «Ανησυχώ για έναν Γ' Παγκόσμιο Πόλεμο»
Δεν κατάλαβα την έκρηξη, τυφλώθηκα και κάηκα, λέει ο 19χρονος που τραυματίστηκε στο νοσοκομείο Σερρών
ΒΙΝΤΕΟ: Η στιγμή που βαλλιστικός πύραυλος κτυπά παιδικό σταθμό στο Ισραήλ
Συστάσεις Γερμανικού ΥΠΕΞ προς τουρίστες στην Κύπρο-Ζητά αυξημένη προσοχή και συνετή συμπεριφορά