Δικάζεται την Τετάρτη στο Τριμελές Εφετείο Κακουργημάτων ο Αρτέμης Σώρρας

Στο εδώλιο του Τριμελούς Εφετείου Κακουργημάτων αναμένεται ότι θα καθίσει την Τετάρτη, 6 Νοεμβρίου, ο Αρτέμης Σώρρας, που κατηγορείται για απάτη κατά του Δημοσίου, σύσταση εγκληματικής οργάνωσης και ξέπλυμα μαύρου χρήματος.

Ο Αρτέμης Σώρρας βρίσκεται ήδη προφυλακισμένος, από τον Ιούνιο του 2018. Μαζί του κατηγορούνται άλλα 22 άτομα, καθώς με την πρόφαση «τρισεκατομμυρίων δολαρίων» έπειθαν τους φορολογούμενους ότι θα ξεπληρώσουν τα χρέη τους. Όπως αναφέρει το παραπεμπτικό βούλευμα, τελικώς εξαπατήθηκαν δεκάδες πολίτες.

Ειδικότερα, με βάση το βούλευμα, από το 2012 ως το 2016 παρέστησαν εν γνώσει τους ψευδώς σε μεγάλο αριθμό οφειλετών δημοσίου τραπεζών και ασφαλιστικών οργανισμών, ότι ο Αρτέμιος Σώρρας διέθετε αμύθητη περιουσία, με πηγή πηγή προελεύσεως την κληρονομιά 28 μετοχών της Τράπεζας Ανατολής.

Έπαιρναν 5 ευρώ από κάθε μέλος για την εγγραφή στην Ελλήνων Συνέλευσις, 5 ευρώ μηνιαία συνδρομή κι από 5-200 ευρώ για την παραλαβή εξώδικης δήλωσης για διαγραφή των χρεών.

Η ζημιά στο Δημόσιο υπερβαίνει τις 150.000 ευρώ ενώ οι ληξιπρόθεσμες οφειλές έφθασαν τις 348.590 ευρώ, με αυτές στο ΙΚΑ να ξεπερνούν τα τέσσερα εκατομμύρια ευρώ!

Δειτε Επισης

Επίθεση με γκαζάκια σε έκθεση αυτοκινήτων στην Κηφισιά-Κάηκε ολοσχερώς ένα όχημα (pics)
Κατηγορεί την Ελλάδα για παραβίαση κυριαρχικών της δικαιωμάτων για τις γεωτρήσεις νότια της Κρήτης η Λιβύη
Απειλούσε ότι θα πυροβολήσει αστυνομικούς 42χρονος στα Χανιά-Έκρυβε οπλοστάσιο στο σπίτι του
Απίστευτη ψαριά για ψαροντουφεκά στον Βόλο-Έβγαλε από τη θάλασσα ροφό 27 κιλών
Συναγερμός στο αεροδρόμιο της Αθήνας-Καθηλωμένα τα αεροπλάνα
Κατέληξε 23χρονος οδηγός που ενεπλάκη σε τροχαίο στην Ελλάδα-Είχε παντρευτεί και βαπτίσει την κόρη του το Σάββατο
Μητσοτάκης για σύγκρουση ανάμεσα σε Ισραήλ και Ιράν-«Η Ελλάδα δεν θα συμμετάσχει σε στρατιωτική επιχείρηση»
Ο ήρωας που βούτηξε στον Άραχθο για να σώσει τα παιδιά έκανε τατουάζ τα πρόσωπα του Σπύρου και του Νίσι
Άφαντοι οι γονείς που άφησαν το βρέφος στο μπαλκόνι-Έχει διαταχθεί η απομάκρυνσή του από την οικογένεια
Έκρηξη σε νοσοκομείο στην Ελλάδα-Πληροφορίες για τραυματίες