Αδιανόητο: Κάηκε ζωντανός μέσα στο όχημά του-Οι περαστικοί ήταν απασχολημένοι τραβώντας τον βίντεο

Δεν το χωράει ο ανθρώπινος νους αυτό που συνέβη πριν λίγες μέρες στην Ινδία, με έναν άνδρα να καίγεται ζωντανός μέσα στο αυτοκίνητό του και τους περιστατικούς αντί να σπεύσουν να τον βοηθήσουν, να έχουν πιάσει τα κινητά τους τηλέφωνα και να απαθανατίζουν τις τραγικές σκηνές.

Ο 53χρονος οδηγούσε προς το εργοστάσιο όπου δούλευε, το πρωί της προηγούμενης Τετάρτης, όταν ξαφνικά το όχημά του εμφάνισε κάποιο πρόβλημα και σταμάτησε ενώ εκινείτο σε πολυσύχναστο αυτοκινητόδρομο, σύμφωνα με τους Times of India, που επικαλούνται αυτόπτη μάρτυρα.

Κατάφερε να το βάλει και πάλι μπροστά και όταν διένυσε λίγες εκατοντάδες μέρες, καπνός άρχισε να γεμίζει το εσωτερικό, δήλωσε αξιωματικός του τοπικού αστυνομικού τμήματος και πρόσθεσε ότι ο άτυχος άνδρας δεν μπόρεσε να βγει από το αυτοκίνητο, καθώς το σύστημα του κεντρικού κλειδώματος είχε μπλοκάρει.

Οι αρχές δέχτηκαν κλήση περίπου 30 λεπτά αργότερα, με πυροσβέστες να σπεύδουν στο σημείο. "Οι διερχόμενοι ήταν απασχολημένοι με το να βγάζουν βίντεο το φλεγόμενο αυτοκίνητο και αν είχαν επιχειρήσει να σώσουν τον άνδρα σπάζοντας ένα από τα παράθυρα πριν τυλιχτεί στις φλόγες, θα μπορούσε να είχε σωθεί", τόνισε ο εκπρόσωπος της πυροσβεστικής, Devendra Gautam.

Δειτε Επισης

Κυρώσεις της Βρετανίας σε βάρος του στρατιωτικού, ενεργειακού και χρηματοοικονομικού τομέα της Ρωσίας
Συνελήφθη η ερωμένη υψηλόβαθμου στελέχους της Goodyear για τον φόνο της γυναίκας του
Επίθεση με μαχαίρι σε σχολείο στη Φινλανδία-Τρεις τραυματίες
Η ειρήνη στην Ουκρανία φαίνεται να απομακρύνεται ακόμα περισσότερο μετά το τηλεφώνημα Τραμπ-Πούτιν
Βήματα πίσω από Τραμπ, αόριστες υποσχέσεις Πούτιν-Τα νέα δεδομένα μετά το τηλεφώνημα
Άρχισαν οι θεωρίες συνομωσίας για τη διάγνωση Μπάιντεν-«Αδιανόητο να μη διαγνώστηκε νωρίτερα»
Δεν επέφερε ουσιαστικές εξελίξεις το τηλεφώνημα Τραμπ και Πούτιν-Τα μηνύματα από Κίεβο, Μόσχα, Λευκό Οίκο
Εννέα φορτηγά ανθρωπιστικής βοήθειας επέτρεψε το Ισραήλ στη Γάζα-Δεν θα μείνουν με σταυρωμένα χέρια Γαλλία, Βρετανία και Καναδάς
Βίντεο από τη στιγμή που η ισπανική Αστυνομία σκοτώνει 18χρονο έξω από αεροδρόμιο-Πέρασε την ασφάλεια με μαχαίρι
Βλέπει μία πιθανή κατάπαυση του πυρός στην Ουκρανία ο Πούτιν μόλις επιτευχθούν οι συμφωνίες