Συναντήσεις ενημέρωσης Ακιντζί με κόμματα και ΜΚΟ για το Βερολίνο

Από τις 4 μέχρι τις 7 Δεκεμβρίου ο Μουσταφά Ακιντζί θα ενημερώσει πολιτικά κόμματα, «δημάρχους» και «κοινοτάρχες» αλλά και οργανώσεις της κοινωνίας των πολιτών για την συνάντηση στο Βερολίνο και το αποτέλεσμά της, αρχίζοντας με σύσκεψη με τα «κοινοβουλευτικά κόμματα» στις 4 το απόγευμα την ερχόμενη Τετάρτη.
 
Όπως μεταδίδεται από τα κατεχόμενα, την Πέμπτη, 5 Δεκεμβρίου ο κ. Ακιντζί θα συναντηθεί το πρωί με τους «δημάρχους» και το απόγευμα με τα μη «κοινοβουλευτικά» πολιτικά κόμματα.
 
Στις 6 Δεκεμβρίου ο κ. Ακιντζί, όπως αναφέρεται στην σχετική ανακοίνωση, με εκπροσώπους οργανώσεων της κοινωνίας των πολιτών και στις 7 Δεκεμβρίου με τους «κοινοτάρχες».

Δειτε Επισης

Είδε Ολγκίν ο Κόστα και εξέφρασε την πλήρη στήριξη της ΕΕ στις προσπάθειες λύσης
Παίρνει θέση ο Παγκύπριος Δικηγορικός για Βαρωσιώτου- «Ισοπεδωτική, ατεκμηρίωτη και πρόωρη κριτική που ασκείται»
Συγκάλεσαν επίσημα την νέα πολυμερή τα Ηνωμένα Έθνη για τις 16 και 17 Ιουλίου
Τέταρτη σύλληψη 14χρονου για την επίθεση και ληστεία εναντίον ζεύγους σε παραλία στην Πάφο
Ανατροπές στο πολιτικό σκηνικό στη μεγάλη δημοσκόπηση του REPORTER την Πέμπτη
Χάθηκαν τα ίχνη 17χρονου από τον χώρο διαμονής του στη Λευκωσία (pic)
Καταγγελία στην Αρχή κατά της Διαφθοράς για παραβιάσεις στο ΤΕΠΑΚ-Μέλη Επιτροπής φέρεται να βρίσκονται σε σύγκρουση συμφερόντων
Εκλέγηκε το νέο Πολιτικό Γραφείο και η νέα Κεντρική Γραμματέα του ΑΚΕΛ
Εξήγησε τις ανακριτικές ενέργειες ο υπεύθυνος αξιωματικός μετά τις καταγγελίες κατά του Al Jazeera
Μετέβη ξαφνικά στην Άγκυρα ο Ουστέλ-Σχετίζεται με την κρίση για το ««νομοσχέδιο για την οργάνωση της αστυνομίας»